Vloer verwijderen Delft

Vloer verwijderen in Delft van diverse type vloeren

Vraag het team van JongDijk om u te helpen bij het verwijderen van uw vloer bij verhuizing of renovatie! Zelf verwijderen van vloeren is tijdrovend en vereist de juiste materialen, vooral bij hardnekkige vloertypen zoals extreem verlijmde vloeren. Onze specialisten zijn ervaren in het demonteren van diverse vloertypen, zoals plavuizen, pvc, parket en betonvloeren, in Delft en omgeving. Wilt u meer informatie over onze vloerverwijderingsdiensten? Neem dan contact met ons op door op de oranje knop te klikken om een gratis offerte aan te vragen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloer verwijderen in Delft?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vloerbedekking verwijderen

Als u van plan bent om vloerbedekking te verwijderen, is het belangrijk dat u de juiste materialen en technieken gebruikt. Dit is vooral belangrijk als u een grote oppervlakte wilt verwijderen. Onze specialisten hebben veel ervaring in het verwijderen van vloerbedekking, zowel in kleine als grote ruimtes. We streven ernaar om de verwijdering binnen één dag uit te voeren en om eventuele schade aan uw ondervloer te voorkomen door onze professionele aanpak.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Omdat plavuizen een duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloer zijn, komt het veel voor. Echter, de verwijdering van een plavuizen vloer is complex en moet op de juiste manier worden uitgevoerd. De vloer kan bijvoorbeeld gelijmd zijn of in cement zijn gelegd, wat invloed heeft op de demontage. Bovendien moet rekening worden gehouden met de ondervloer en eventuele vloerverwarming. JongDijk beschikt over de juiste middelen om plavuizen op een eenvoudige manier te verwijderen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Verwijdering parketvloer

Net als tegels is parket een veelgebruikte vloerbedekking. De vloer kan in verschillende patronen worden gelegd, wat het verwijderen moeilijk maakt. Om deze complexiteit aan te pakken, maken we gebruik van diverse machines. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen uw vloer binnen één dag verwijderen, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt en snel verder kunt met uw dagelijkse activiteiten. Wilt u uw ondervloer behouden voor uw nieuwe vloer? Door JongDijk in te schakelen, wordt het parket op een professionele manier verwijderd en wordt de schade aan de ondervloer beperkt.

keuken demonteren

Onze diensten

JongDijk is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van diverse soorten vloeren, maar biedt ook tal van andere diensten. Onze specialisten zijn deskundig in het verwijderen van chroom-6 en kunnen u bovendien uitstekend van dienst zijn bij een verhuizing. We kunnen een woning of bedrijfspand eenvoudig ontruimen en ook bij verhuizingen komen er vaak interieurdemontages aan de orde. Wij van JongDijk zijn in staat om zelfs de zwaarste interieurstukken te demonteren. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Onze expertisede richt zich niet alleen op het verwijderen van bepaalde soorten vloeren, maar ook op het weghalen van cementdekvloeren, pvc, kurk, grind, beton en houten vloeren inclusief balklaag. Ben je geïnteresseerd in het verwijderen van jouw vloer en zoek je iemand die dit voor je kan regelen? Neem dan contact op met onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden van vloerverwijdering in Delft.

Offerte aanvragen

Menu