Verwijderen Chroom-6

Chroom-6 verwijderen door JongDijk

Zoals u waarschijnlijk al weet, kunnen bepaalde stoffen schadelijk zijn voor uw gezondheid wanneer u hieraan wordt blootgesteld. Een bekend voorbeeld hiervan is asbest. Ook de stof Chroom-6 kan schadelijk zijn. Laat daarom Chroom-6 verwijderen door het team van JongDijk. JongDijk is specialist in het verwijderen van deze gevaarlijke stof. Wilt u weten of u te maken heeft met Chroom-6? Neem dan contact op met onze professionals om dit te laten onderzoeken én eventueel te verwijderen!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de verwijdering van Chroom-6?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Wat is Chroom-6?

Chroom-6 is een stof wat eerder vaak werd verwerkt in verf. Het is een stof met een roestwerende werking, wat het interessant maakte om te gebruiken. Vroeger werd het daarom veel verwerkt in de infrastructuur, industrie en in de luchtvaart als primer/coating. Dit zijn enkele voorbeelden waar u nu nog Chrome-6 kunt aantreffen:

  • Kozijnen
  • Bruggen en hekwerken
  • Installaties (denk daarbij aan radiatoren en luchtkanalen)
  • Vaar- en voertuigen
  • Hoogspanningsmasten
  • Kunstwerken (ook in tunnels en viaducten)

In de loop der jaren is men steeds meer te weten gekomen over de stof Chroom-6. Zo blijkt dat de stof schadelijk is voor de gezondheid. Niet alleen is de stof kankerverwekkend, ook kan het erge gevolgen hebben op de voortplanting. Het is dan ook zeer van belang dat Chroom-6 vakkundig wordt verwijderd zodra het is aangetroffen. Bij JongDijk hebben we ons verdiept in het verwijderen van de stof en weten dan ook precies hoe we hiermee om moeten gaan en dit moeten afvoeren. Voor meer informatie over Chroom-6 kunt u de website van het RIVM raadplegen.

Het laten verwijderen van Chroom-6

Doordat Chroom-6 een gevaar kan zijn voor uw gezondheid, is het belangrijk dat deze stof op een zeer deskundige en zorgvuldige manier wordt verwijderd. Zodra er is vastgesteld dat Chroom-6 in de verflaag zit, wordt er een plan van aanpak opgesteld. Ons professionele team komt vervolgens ter plaatse om de oppervlaktes van Chroom-6 te ontzien. Hebben we de stof verwijderd, dan lopen we altijd even na of er nog sporen aanwezig zijn. Een project wordt enkel en alleen afgerond wanneer de stof in zijn geheel in verwijderd.

verwijderen chroom-6

Veiligheid voorop

Uiteraard gaat bij het verwijderen van Chroom-6 veiligheid boven alles. Deze veiligheid waarborgen we zowel voor u als uw omgeving. We werken dan ook volledig volgens specifieke veiligheidsvoorschriften. In de praktijk betekent dit dat wij, zeker in situaties waar we binnen werken, beschermde en luchtdichte kleding dragen. Bovendien zorgen onze materialen dat de Chroom-6 direct wordt afgezogen, waardoor het niet in de open lucht terecht komt. Werken we in de buitenlucht, dan passen wij ons materiaal daarop aan, waardoor het niet schadelijk is voor het milieu.

Meer weten over Chroom-6?

Denkt u te maken te hebben met Chroom-6 of heeft u deze stof aangetroffen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en/of neem contact op met één van onze professionals. Wilt u meer informatie over dit onderwerp of hoe u Chroom-6 kunt herkennen? Ook dan staat ons team voor u klaar! Vul ons contactformulier in of bel naar 085 – 0470 470.

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu