Interieurdemontage

Interieurdemontage door JongDijk

Een geheel interieur demonteren is zwaar en lastig werk. Wij van JongDijk zijn gespecialiseerd in interieurdemontage en kunnen u uitstekend van dienst zijn. Wij demonteren complete keukens– en badkamerinrichting, winkelinrichting, databekabeling, systeemwanden en -plafonds, kozijnen etc. Hierbij is de grootte van het werk niet van belang. Wij pakken alles aan zolang wij u hiermee kunnen helpen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Keuken demontage binnen één dag

Een onderdeel van interieurdemontage is het demonteren van keukens. JongDijk neemt graag al uw zorgen weg door de demontage op zich te nemen. Wij werken snel en efficiënt waardoor de demontage veelal binnen één dag uitgevoerd kan worden. Hierdoor kan de nieuwe keuken snel geplaatst en geïnstalleerd worden. Bovendien hoeft u op deze manier ook niet lang zonder keuken te zitten.

Heeft u een horecaonderneming of is de keuken groter dan in een gemiddelde woning? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. De gehele keuken inclusief luchtafvoer en toebehorende kunnen door ons worden gedemonteerd. Tevens zorgt JongDijk dat de keuken en of overige materialen worden afgevoerd. Middels deze weg kunnen wij als demontagebedrijf u volledig ontzorgen.

Badkamers demonteren

Naast demontage van de keuken zijn wij ook inzetbaar voor het demonteren van uw badkamer. Een badkamer heeft meestal een douche, badmeubel en toilet. Het toilet demonteren kunnen onze specialisten ook voor u doen. Onze specialisten draaien hier hun handen niet voor om. Wanneer wij langs zijn geweest is de volledige badkamer gedemonteerd en blijft u met een lege, opgeruimde ruimte achter. Hierdoor kan de ruimte snel worden voorzien van nieuw sanitair.

Plafonds en wanden demonteren?

Wilt u uw plafond of wand laten demonteren? Wij hebben ervaring met vele verschillende type plafonds en wanden. Denk aan aan gipsplaten, kurk, MDF of de welbekende systeemplafonds. Een plafond of wand verwijderen geeft veel stof. Onze specialisten weten precies hoe zij dit zoveel mogelijk moeten voorkomen zodat de rest van het pand netjes blijft. Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het verwijderen van plafonds of wanden? Neem contact op met een van onze specialisten.

Databekabeling demonteren en afvoeren

Tegenwoordig kan heel veel draadloos. Het is dan ook vele malen praktischer. Ligt uw kantoor of winkel vol met databekabeling? JongDijk demonteert het voor u. Het demonteren van databekabeling is een secure opdracht. De draden kunnen niet zomaar losgetrokken worden. Brandbeveiliging en alarmsystemen kunnen onderdeel zijn van databekabeling demontage. Over het algemeen zijn dit complexe systemen waar aandacht aan besteed moet worden om het op de juiste manier te demonteren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op

Kunt u een vakkundig team gebruiken voor interieurdemontage op uw locatie? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op! Bellen kan naar 085-0470470 of stuur een mail naar info@jongdijk.nl. Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor interieurdemontage?

Vul dan het online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu