Interieurdemontage

Interieurdemontage door JongDijk

Een geheel interieur demonteren is zwaar en lastig werk. Het team van JongDijk is gespecialiseerd in interieurdemontage en kan u uitstekend van dienst zijn. Van keuken– en winkelinrichtingen tot databekabeling en systeemwanden en -plafonds, wij regelen het voor u. De grootte van het project is hierbij voor ons niet van belang, zolang wij u maar kunnen helpen. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor interieurdemontage?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Keuken demontage binnen één dag

Een onderdeel van interieurdemontage is het demonteren van keukens. JongDijk neemt graag al uw zorgen weg door de demontage op zich te nemen. Doordat wij snel en efficiënt te werk gaan kan de demontage veelal binnen één dag uitgevoerd worden. Zo kan de nieuwe keuken snel geplaatst en geïnstalleerd worden. Bovendien hoeft u op deze manier ook niet lang zonder keuken te zitten.

Heeft u een horecaonderneming of is uw keuken groter dan gemiddeld? Ook dan kunt u bij ons terecht. De gehele keuken, inclusief luchtafvoer en toebehoren, kunnen wij voor u demonteren. Tevens zorgt JongDijk dat de keuken en/of overige materialen worden afgevoerd. Middels deze weg kunnen wij u als demontagebedrijf volledig ontzorgen.

Badkamers demonteren

Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor het demonteren van uw badkamer. Een badkamer heeft meestal een douche, badmeubel en toilet. Ook het weghalen van het toilet kunnen wij voor u doen. Wanneer ons team is langgewenst, is uw volledig badkamer leeg en blijft u met een opgeruimde ruimte achter zodat het nieuwe sanitair snel geplaatst kan worden.

vacature interieurdemontage

Plafonds en wanden demonteren?

Ook heeft JongDijk ervaring met het demonteren van diverse typen plafonds en wanden, zoals gipsplaten, kurk, MDF of de welbekende systeemplafonds. Het weghalen van een plafond of wand geeft veel stof. Wij weten precies hoe we dit kunnen voorkomen zodat de rest van het pand netjes blijft. Wilt u meer weten of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het verwijderen van plafonds of wanden? Neem contact op met een van onze specialisten.

Databekabeling demonteren en afvoeren

Tegenwoordig kan heel veel draadloos. Ligt uw kantoor of winkel toch nog vol met databekabeling? JongDijk demonteert het voor u. Het weghalen van databekabeling is een secure opdracht. De draden kunnen immers niet zomaar losgetrokken worden. Brandbeveiliging en alarmsystemen kunnen onderdeel zijn van databekabeling demontage. Dit zijn complexe systemen en dus moet er veel aandacht besteed worden om het op de juiste manier te demonteren.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

JongDijk is een veelvuldig bedrijf die houd van aanpakken. Wij bieden daarom ook meerdere diensten waaronder het verwijderen van Chroom-6. Daarnaast zijn we expert in het verwijderen van verschillende type vloeren. Van plavuizen tot cementdekvloeren en pvc. Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan kunnen de medewerkers van JongDijk u van dienst zijn door uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen ook interieurdemontages doen. Welke klus heeft u voor JongDijk liggen?

huis ontruimen

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op

Kunt u een vakkundig team gebruiken voor interieurdemontage op uw locatie? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op! Bellen kan naar 085-0470470 of stuur een mail naar info@jongdijk.nl. Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu