Hennepplantage ontruimen

Hennepplantages laten ontruimen

Vele hennepplantages worden kortstondig ergens opgebouwd om snel geld te verdienen. De restproducten worden achtergelaten en u zit met het overtollige afval. Een hennepplantage ontruiming gaat niet geheel zonder risico. Onder de werkzaamheden vallen onder andere het ontmantelen en afkoppelen van de apparatuur en installaties en het afvoeren van de chemicaliën en het afval.

De prijs voor het ontruimen van een hennepplantage is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Circulaire werkwijze

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Uw woning of bedrijfspand snel weer verhuurbaar

Wanneer de huurder van de woning of het pand de hennepplantage heeft achtergelaten zit u met de restanten en het restafval. Dit zorgt ervoor dat de woning of het pand niet gelijk weer verhuurd kan worden aan een nieuwe huurder. Dit zorgt ervoor dat de hennepplantage snel ontruimd moet worden.

JongDijk stelt zich hier volledig flexibel op. Wij begrijpen dat snelheid bij het ontruimen van hennepplantages essentieel is. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hennepafval afvoeren

Bij een hennepplantage ontruiming komen er veel restproducten of afval vrij. Hennepafval zelf is hier een voorbeeld van. Veelal wordt dit langs de kant van de weg of in een bos gedumpt. Dit is niet de bedoeling.

JongDijk zorgt dat het hennepafval op de juiste manier wordt afgevoerd.

Menu