Hennepplantage ontruimen

Hennepplantages laten ontruimen

Vele hennepplantages worden kortstondig ergens opgebouwd om snel geld te verdienen. De restproducten worden achtergelaten en u zit met het overtollige afval. Een hennepplantage ontruiming gaat niet geheel zonder risico. Het kan voorkomen dat de elektra onprofessioneel is aangesloten of dat het pand beschadigd is. Het wordt aangeraden om de hennepplantage te laten ontruimen door professionals. JongDijk zet zich hiervoor volledig in. Wij beschikken over de benodigde materialen en kennis om deze hennepplantages te ontruimen. Neem contact op met ons om een afspraak in te plannen!

Onder de werkzaamheden vallen onder andere het ontmantelen en afkoppelen van de apparatuur en installaties en het afvoeren van de chemicaliën en het afval. Het ontruimen van een hennepplantage gaat niet geheel zonder risico en kan beter worden uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf.

Wilt u weten wat de kosten zijn voorhet verwijderen van een hennepplantage?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Uw woning of pand snel verhuurbaar maken

Wanneer de huurder van de woning of het pand de hennepplantage heeft achtergelaten zit u met de restanten en het restafval. Dit zorgt ervoor dat de woning of het pand niet gelijk weer verhuurd kan worden aan een nieuwe huurder. Dit zorgt ervoor dat de hennepplantage snel ontruimd moet worden. JongDijk stelt zich hier volledig flexibel op. Wij begrijpen dat snelheid bij het ontruimen van hennepplantages essentieel is. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hennepafval afvoeren

Bij een hennepplantage ontruiming komen er veel restproducten of afval vrij. Hennepafval zelf is hier een voorbeeld van. Veelal wordt dit langs de kant van de weg of in een bos gedumpt. Dit is niet de bedoeling. JongDijk zorgt dat het hennepafval op de juiste manier wordt afgevoerd.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

Naast het ontruimen van hennepplantages, biedt JongDijk Dienstverleners nog vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van chroom-6 en kunnen we met gemak de lastigste vloeren verwijderen. Denk aan plavuizen tot betonvloeren en pvc. Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan kunnen de medewerkers van JongDijk u van dienst zijn door uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Wat kunnen we voor u betekenen?

ontruimingen

Een afspraak inplannen

Wilt u een degelijk, gespecialiseerd bedrijf inhuren voor het ontruimen van het hennepafval en de hennepplantage? Neem contact op met JongDijk om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn alle werkdagen van de week bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur op 085 0470 470.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu