Vloerverwijdering

Vloerverwijdering van verschillende type vloeren

Veel type vloeren zijn erg lastig om te verwijderen. Bovendien neemt het veel tijd in beslag en zonder het juiste materieel kan het een enorme klus zijn. Bij JongDijk beschikken we over de juiste kennis en materieel om de meest hardnekkige vloerafwerkingen voor u te verwijderen. Van plavuizen tot pvc en van parket tot betonvloeren, wij verwijderen uw oude vloer vakkundig en professioneel met behulp van onze machines. Vloeren kunnen extreem verlijmd zijn, het demonteren van de vloer is hierdoor een grote uitdaging. Heeft u vragen over vloerverwijdering of wilt u direct een offerte? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder.

Vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van vloerbedekking vergt de juiste kennis en materieel. De verwijdering van grote oppervlakte vloerbedekking dient immers professioneel te gebeuren voor een goed eindresultaat. Daarnaast wordt zo eventuele schade tot het minimum beperkt. Wanneer u wilt dat dit snel en professioneel gebeurt bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben de ervaring van zowel het verwijderen van de vloerbedekking in grote en kleine ruimtes. Zeker wanneer dit om grote oppervlaktes gaat, zoals bijvoorbeeld in woningen, kantoren, winkels, beursgebouwen, vergaderruimtes, sportzalen of overheid- en onderwijsinstellingen. Het professioneel verwijderen van vloerbedekking geeft een snel en vakkundig eindresultaat. Zo beperkt u de schade aan de ondervloer en ondervindt u weinig tot geen overlast van onze elektrische machines. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Plavuizen is een veel gebruikte vloerafwerking. Dit type vloer is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Voor het verwijderen van een plavuizen vloer is professioneel materieel nodig, dit omdat de verwijdering correct moet gebeuren. Plavuizen kunnen op twee manieren gelegd zijn, gelijmd of in cement gelegd. Daarbij moet er ook rekening gehouden worden met de dekvloer en of er misschien vloerverwarming onder de vloer ligt. Bij verwijdering van een plavuizen die in cement zijn gelegd kan het soms voorkomen dat de dekvloer mee komt. Dit omdat de dekvloer erg slecht is of de plavuizen te goed vastzitten. Gelukkig hebben we bij JongDijk de juiste machines om beide type plavuizen vakkundig te verwijderen.

Parketvloer verwijderen door JongDijk

Een andere veel voorkomende type vloer is parket. Deze vloer is door de verschillende patronen waarin de parketvloer gelegd en het type montage vaak lastig te verwijderen. Bij grotere oppervlaktes beschikken wij over verschillende machines. De machines die wij gebruiken voor het verwijderen van parketvloeren zijn elektrisch en kunnen vaak in een dag uw vloer verwijderen. Zo ondervindt u weinig overlast en kunt snel weer verder met bijvoorbeeld de verbouwing. Zeker voor het plaatsen van een nieuwe vloer is het van belang dat er bij verwijdering van de parketvloer nauwelijks schade aan de ondervloer ontstaat. Door JongDijk in te schakelen voor uw vloerverwijdering verkleint u het risico op schade aan uw ondervloer.

Heeft u een vloer en wilt u deze laten verwijderen neem dan contact met ons op

Naast de hierboven omschreven vloeren verwijderen wij meerdere type vloeren. Hierbij kan gedacht worden aan: cementdekvloer, pvc, kurk, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Bij JongDijk staan wij 5 werkdagen per week voor u klaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Heeft u vragen over een vloer die u wilt laten verwijderen of zoekt u een specialist die dit voor u kan doen? Neem dan nu contact met ons op wij helpen u graag verder.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloerverwijdering?

Vul dan het online vloerverwijdering offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu