Vloerverwijdering

Vloerverwijdering door JongDijk

Veel type vloeren zijn erg lastig om te verwijderen. Bovendien neemt vloerverwijdering veel tijd in beslag en zonder het juiste materieel is het een enorme uitdaging. Bij JongDijk beschikken we over de juiste kennis en gereedschap om de meest hardnekkige vloerafwerkingen voor u te demonteren. Van plavuizen tot pvc en van parket tot cementdekvloer, wij verwijderen uw oude vloer vakkundig en professioneel met behulp van onze machines vaak al binnen 1 dag.

De prijs voor het verwijderen van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Vloerbedekking verwijderen

Voor het verwijderen van vloerbedekking is voldoende kennis en het juiste gereedschap nodig. Het verwijderen van grote oppervlakten vloerkleed dient immers professioneel uitgevoerd te worden voor het beste eindresultaat. Daarnaast wordt zo eventuele schade tot het minimum beperkt.

Wanneer u wilt dat dit snel en professioneel gebeurt bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben namelijk ervaring in het verwijderen van vloerbedekking in zowel kleine als grote ruimtes. Zeker als het om grote oppervlakten gaat, bijvoorbeeld in woningen, kantoren, winkels, beursgebouwen, vergaderruimtes, sportzalen of overheid- en onderwijsinstellingen. Het team van JongDijk gaat altijd vakkundig te werk. Zo beperkt u de schade aan de ondervloer en ondervindt u weinig tot geen overlast van onze elektrische machines.

Verwijdering parketvloer 

Ook parket is een veel voorkomend type vloer. Doordat deze vloer in verschillende patronen kan worden gelegd, is het veelal lastig de demonteren. Bij grotere oppervlakten beschikken wij over verschillende machines. De machines die wij gebruiken voor het verwijderen van parketvloeren zijn elektrisch en kunnen vaak al in een dag uw vloer verwijderen.

Zo ondervindt u weinig tot geen overlast en kunt snel weer verder met bijvoorbeeld de verbouwing. Zeker voor het plaatsen van een nieuwe vloer is het van belang dat er bij verwijdering van de parketvloer nauwelijks schade aan de ondervloer ontstaat. Door JongDijk in te schakelen voor uw vloerverwijdering verkleint u het risico op schade aan uw ondervloer.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Plavuizen is een veel gebruikte vloerafwerking. Dit type vloer is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Voor het verwijderen van een plavuizen vloer is professioneel materieel nodig, omdat de demontage hiervan correct moet gebeuren. Plavuizen kunnen op twee manieren gelegd zijn, gelijmd of in cement gelegd. Verder moet er rekening gehouden worden met de dekvloer en of er misschien vloerverwarming onder de vloer ligt.

Bij verwijdering van een plavuizen die in cement zijn gelegd kan het soms voorkomen dat de dekvloer mee komt, bijvoorbeeld omdat de de dekvloer erg slecht is of de plavuizen te goed vastzitten. Gelukkig hebben we bij JongDijk de juiste machines om beide type plavuizen vakkundig te verwijderen.

vloerverwijdering utrecht

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Vloerverwijdering Utrecht JongDijk

Houten vloer verwijderen

Is uw vloer versleten of wilt u hem vervangen omdat u het niet meer mooi vindt? Dan kunt u besluiten om uw houten vloer te verwijderen. Het verwijderen is geen uitdagende klus maar er komt wel extra voorzichtigheid bij kijken wanneer de ondervloer niet beschadigd mag raken. Bovendien worden de meeste houten vloeren vastgelijmd aan de ondervloer. Het verwijderen van de gelijmde vloer vereist extra arbeid. Om geen schade te maken kan de deskundigheid van JongDijk ingeschakeld worden. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in vloerverwijdering.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat u niet gelijk uw vloer wilt laten verwijderen wanneer het bol staat. Dit kan namelijk duiden op vochtproblemen. Het is belangrijk om de oorzaak eerst te achterhalen.

Uw vloer eruit?

Naast de hierboven omschreven vloeren verwijderen wij ook andere type vloeren. Denk aan: cementdekvloer, pvc, kurk, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Bij JongDijk staan wij 5 werkdagen per week voor u klaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Heeft u vragen over een vloer die u wilt laten verwijderen of zoekt u een specialist die dit voor u kan doen? Vraag dan vrijblijvende offerte aan.

Onze andere diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu