Vloerverwijdering

Vloerverwijdering verschillende vloeren

Veel type vloeren zijn erg lastig om te verwijderen. Bovendien neemt het veel tijd in beslag en zonder het juiste materieel is het een enorme uitdaging. Bij JongDijk beschikken we over de juiste kennis en gereedschap om de meest hardnekkige vloerafwerkingen voor u te demonteren. Van plavuizen tot pvc en van parket tot cementdekvloer, wij verwijderen uw oude vloer vakkundig en professioneel met behulp van onze machines. Vloeren kunnen extreem verlijmd zijn, waardoor het demonteren van de vloer bijna niet goed is uit te voeren. Heeft u vragen over vloerverwijdering of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloerverwijdering?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vloerverwijdering verschillende vloeren

Veel type vloeren zijn erg lastig om te verwijderen. Bovendien neemt het veel tijd in beslag en zonder het juiste materieel is het een enorme uitdaging. Bij JongDijk beschikken we over de juiste kennis en gereedschap om de meest hardnekkige vloerafwerkingen voor u te demonteren. Van plavuizen tot pvc en van parket tot cementdekvloer, wij verwijderen uw oude vloer vakkundig en professioneel met behulp van onze machines.

Vloeren kunnen extreem verlijmd zijn, waardoor het demonteren van de vloer bijna niet goed is uit te voeren. Heeft u vragen over vloerverwijdering of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder.

Vloerbedekking verwijderen

Voor het verwijderen van vloerbedekking is voldoende kennis en het juiste gereedschap nodig. Het verwijderen van grote oppervlakten vloerkleed dient immers professioneel uitgevoerd te worden voor het beste eindresultaat. Daarnaast wordt zo eventuele schade tot het minimum beperkt. Wanneer u wilt dat dit snel en professioneel gebeurt bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben namelijk ervaring in het verwijderen van vloerbedekking in zowel kleine als grote ruimtes. Zeker als het om grote oppervlakten gaat, bijvoorbeeld in woningen, kantoren, winkels, beursgebouwen, vergaderruimtes, sportzalen of overheid- en onderwijsinstellingen. Het team van JongDijk gaat altijd vakkundig te werk. Zo beperkt u de schade aan de ondervloer en ondervindt u weinig tot geen overlast van onze elektrische machines. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Plavuizen is een veel gebruikte vloerafwerking. Dit type vloer is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Voor het verwijderen van een plavuizen vloer is professioneel materieel nodig, omdat de demontage hiervan correct moet gebeuren. Plavuizen kunnen op twee manieren gelegd zijn, gelijmd of in cement gelegd. Verder moet er rekening gehouden worden met de dekvloer en of er misschien vloerverwarming onder de vloer ligt. Bij verwijdering van een plavuizen die in cement zijn gelegd kan het soms voorkomen dat de dekvloer mee komt, bijvoorbeeld omdat de de dekvloer erg slecht is of de plavuizen te goed vastzitten. Gelukkig hebben we bij JongDijk de juiste machines om beide type plavuizen vakkundig te verwijderen.

Vloer verwijdering

Parketvloer verwijderen door JongDijk

Ook parket is een veel voorkomend type vloer. Doordat deze vloer in verschillende patronen kan worden gelegd, is het veelal lastig de demonteren. Bij grotere oppervlakten beschikken wij over verschillende machines. De machines die wij gebruiken voor het verwijderen van parketvloeren zijn elektrisch en kunnen vaak al in een dag uw vloer verwijderen. Zo ondervindt u weinig tot geen overlast en kunt snel weer verder met bijvoorbeeld de verbouwing. Zeker voor het plaatsen van een nieuwe vloer is het van belang dat er bij verwijdering van de parketvloer nauwelijks schade aan de ondervloer ontstaat. Door JongDijk in te schakelen voor uw vloerverwijdering verkleint u het risico op schade aan uw ondervloer.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

JongDijk is een bedrijf dat niet stilzit en staat te springen voor nieuwe uitdagingen. De afgelopen jaren hebben wij ons diensten pakket flink kunnen uitbreiden en sindsdien zijn wij bijvoorbeeld expert in het verwijderen van Chroom-6. Ook kunt u ons inschakelen om uw woning of bedrijfspand te ontruimen en daarbij uw zware interieur stukken te demonteren. Wat kan JongDijk Dienstverleners voor u betekenen.

Vloer verwijdering

Heeft u een vloer en wilt u deze laten verwijderen neem dan contact met ons op

Naast de hierboven omschreven vloeren verwijderen wij ook andere type vloeren. Denk aan: cementdekvloer, pvc, kurk, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Bij JongDijk staan wij 5 werkdagen per week voor u klaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Heeft u vragen over een vloer die u wilt laten verwijderen of zoekt u een specialist die dit voor u kan doen? Neem dan nu contact met ons op wij helpen u graag verder.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Menu