Parketvloer verwijderen

Parketvloer verwijderen door JongDijk

Een parketvloer verwijderen is een fysiek uitdagende klus. Door de verschillende patronen waarin de vloer kan worden gelegd en het type montage, is de vloer vaak lastig te verwijderen. Onze geavanceerde machines kunnen uw vloer vaak al binnen een dag verwijderen! U ondervindt dus weinig overlast en kunt snel weer verder. Zeker wanneer er een nieuwe vloer wordt geplaatst, is het belangrijk dat bij de verwijdering van parket geen schade aan de ondervloer ontstaat. Door uw vloer te laten verwijderen door JongDijk weet u zeker dat de klus vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw parketvloer?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Verschillende type vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van uw parketvloer, kunt u bij JongDijk ook terecht voor de verwijdering van andere soorten vloeren. Net als bij parket, kan de verwijdering moeizaam gaan, zeker wanneer u niet beschikt over het geschikte materieel. Bij JongDijk hebben we over de juiste kennis en materialen om de meest hardnekkige vloerafwerkingen voor u te verwijderen. Van plavuizen tot pvc en van vloerbedekking tot betonvloeren, wij regelen het voor u.  Vloeren kunnen extreem verlijmd zijn, met als gevolg dat het demonteren een grote uitdaging is. Heeft u vragen over vloerverwijdering of wilt u direct een offerte? Wij helpen u graag verder!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk verwijdert allerlei soorten vloeren. We staan 5 werkdagen per week voor u klaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Heeft u vragen over de verwijdering van uw parket of zoekt u een specialist die dit voor u kan doen? Neem dan nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

  • Projectadres
  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic.
Menu