Over JongDijk

Wij van JongDijk zijn echte aanpakkers en komen graag bij u langs om uw opdracht uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring en professionele kennis van specialistisch reinigen, ontruimen, demontage en vloeren verwijderen is geen project te groot voor ons. Kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid zijn een aantal van onze kernwaardes waar wij veel waarde aan hechten.

Bedrijf JongDijk Dienstverleners

Door onze centrale ligging in Nederland kunnen wij overal gemakkelijk en snel ter plaatse zijn. Dit is wel zo handig wanneer er op korte termijn een project geklaard moet worden. Bent u benieuwd op welk termijn wij u van dienst kunnen zijn? Neem geheel vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen.

De werkzaamheden van JongDijk zijn zowel voor bedrijven als particulieren. Hierdoor komen wij bij u thuis of op kantoor langs om u van dienst te zijn. Onze werknemers zijn allemaal in het bezit van de benodigde certificaten waaronder het VCA Certificaat. Dit certificaat houdt in dat wij op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier werken.

Bent u benieuwd wat JongDijk voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken.

Werken bij JongDijk?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan? JongDijk is altijd op zoek naar enthousiaste collega’s.

Bekijk alle vacatures

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Menu