Circulair werken

Circulair werken door JongDijk

Het nieuwe werken wordt al meer circulair ingedeeld. Dit houdt in dat vele materialen die gewonnen of gebruikt worden, worden hergebruikt. JongDijk omarmt ook het circulaire werken. Wanneer wij een pand hebben gedemonteerd of ontruimd wordt ervoor gezorgd dat deze materialen op de juiste manier worden gerecycled of opnieuw worden ingezet. Door deze materialen circulair in te zetten hoeven deze niet opnieuw worden geproduceerd. Dit draagt enorm bij aan een beter milieu.

Materialen die door JongDijk circulair kunnen worden ingezet zijn bijvoorbeeld vloeren, systeemplafonds, keukenbladen of (kantoor) meubels. Hergebruik van materialen zit enorm in de lift en wij dragen hier graag ons steentje aan bij.

Wilt u weten wat de kosten zijn van onze dienstverlening?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Het circulaire werken in de praktijk

Wanneer onze vakmensen op een project werken en hier circulaire materialen aantreffen worden deze meegenomen in de beste staat van dienst. Normaliter worden deze materialen in een afvalcontainer gedeponeerd waarna deze vervolgens worden vernietigd. JongDijk kiest ervoor om circulaire materialen mee te nemen en aan te bieden bij derden. Hierdoor hoeven deze materialen aan de ene kant niet te worden vernietigd en scheelt het aan de andere kant weer in productie voor nieuwe materialen.

Circulair werken voor een beter milieu

De hoofdgedachte achter het circulaire werken is dat dit beter is voor het milieu. Dit is een streven waar JongDijk volledig achter staat. Door de gedemonteerde materialen een tweede leven te geven wordt het milieu gespaard van vernietigingsstoffen en vrijgekomen stoffen tijdens de productie voor nieuwe materialen. Kijk hier voor meer informatie.

De circulaire materialen worden enkel hergebruikt wanneer deze kwalitatief goed zijn. Wij maken, voordat we beginnen aan een project, een inschatting welke producten hergebruikt kunnen worden en goed genoeg zijn voor een tweede leven.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

Naast het verwijderen van Chroom-6, is JongDijk Dienstverleners ook gespecialiseerd in vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van verschillende type vloeren. Van plavuizen tot betonvloeren en cementdekvloeren. Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan kunnen de medewerkers van JongDijk u van dienst zijn door uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Meer informatie over de circulaire werkwijze van JongDijk?

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze van JongDijk en op welke manier wij circulair werken? Neem contact op met onze specialisten en zij kunnen u alles hierover vertellen.

Bent u benieuwd of wij uw materialen kunnen demonteren en circulair kunnen inzetten? Neem contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu