Circulair werken

Circulaire werkwijze

Het nieuwe werken wordt al meer circulair ingedeeld. Dit houdt in dat vele materialen die gewonnen of gebruikt worden, worden hergebruikt. JongDijk omarmt ook het circulaire werken. Wanneer wij een pand hebben gedemonteerd of ontruimd wordt ervoor gezorgd dat deze materialen op de juiste manier worden gerecycled of opnieuw worden ingezet.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Gratis offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Circulair werken in de praktijk

Wanneer onze vakmensen op een project werken en hier circulaire materialen aantreffen worden deze meegenomen in de beste staat van dienst. Normaliter worden deze materialen in een afvalcontainer gedeponeerd waarna deze vervolgens worden vernietigd.

JongDijk kiest ervoor om circulaire materialen mee te nemen en aan te bieden bij derden. Hierdoor hoeven deze materialen aan de ene kant niet te worden vernietigd en scheelt het aan de andere kant weer in productie voor nieuwe materialen.

Beter milieu

De hoofdgedachte achter het circulaire werken is dat dit beter is voor het milieu. Dit is een streven waar JongDijk volledig achter staat. Door de gedemonteerde materialen een tweede leven te geven wordt het milieu gespaard van vernietigingsstoffen en vrijgekomen stoffen tijdens de productie voor nieuwe materialen. Kijk hier voor meer informatie.

De circulaire materialen worden enkel hergebruikt wanneer deze kwalitatief goed zijn. Wij maken, voordat we beginnen aan een project, een inschatting welke producten hergebruikt kunnen worden en goed genoeg zijn voor een tweede leven.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze van JongDijk en op welke manier wij circulair werken? Neem contact op met onze specialisten en zij kunnen u alles hierover vertellen.

Bent u benieuwd of wij uw materialen kunnen demonteren en circulair kunnen inzetten? Neem contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Menu