Specialistisch reinigen

Specialistisch reinigen

Sommige materialen of oppervlaktes vragen om een specialistische aanpak wanneer deze gereinigd of verwijderd moeten worden. JongDijk verzorgt specialistisch reinigen voor onder andere gevels en voor het verwijderen van Chroom-6. Het specialistisch reinigen kan in deze gevallen nodig zijn wanneer de gevel te erg verweerd is of omdat er graffiti op gezet is. Bij JongDijk is het reinigen hiervan bekend terrein. Bent u benieuwd wat JongDijk voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Reinigen voor een langer behoud

Naast dat specialistisch reinigen vaak wordt ingezet om iets op te knappen, een gevel bijvoorbeeld, is het ook goed voor een langer behoud van uw woning of bedrijfspand. Door specialistisch reinigen in te zetten blijft een pand langer in goede conditie en wordt de waarde hiervan ook hoger. Wanneer deze manier van reinigen niet wordt uitgevoerd kan het zijn dat er bijvoorbeeld scheurvorming begint te ontstaan. JongDijk kan deze gevolgen voor u voorkomen door specialistisch reiniging in te zetten.

Een pand ontzien van gevaarlijke stoffen

Specialistisch reinigen kan ook worden ingezet om bepaalde stoffen te verwijderen. Een van deze stoffen die JongDijk voor u kan verwijderen is de gevaarlijke stof Chroom-6. Dit is een metaalsoort wat verwerkt werd in verf voor een roestwerende werking. Chroom-6 verwijderen is een handeling wat onder specialistisch reinigen valt. Hierbij zullen onze professionals op een zeer zorgvuldige en deskundige manier de stof verwijderen. De verwijdering van deze stof wordt uitgevoerd om risico’s voor uw gezondheid te voorkomen.

Lees hier meer over wat Chroom-6 precies is.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
asbest weg laten halen

Specialistisch reinigen voor particulieren en bedrijven

Wij van JongDijk nemen zowel opdrachten aan voor particulieren als voor bedrijven. De grootte van de opdracht maakt in dit geval niet uit. Wanneer u uw gevel van uw huis wilt reinigen of een bedrijfspand wilt ontdoen van Chroom-6, dan staan wij voor u klaar. Door onze centrale ligging in Nederland kunnen wij gemakkelijk en snel ter plekke zijn om aan de opdracht te beginnen.

Onze diensten

JongDijk houd van aanpakken, daarom zijn wij niet alleen inzetbaar voor het verwijderen van Chroom-6, maar ook voor andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van verschillende type vloeren. Van plavuizen tot cementdekvloeren en pvc. Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan kunnen de medewerkers van JongDijk u van dienst zijn door uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over het specialistisch reinigen? Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook kan er een vrijblijvende offerte worden gemaakt waarbij u een op maat gemaakte prijsopgave krijgt. Neem contact met ons op door middel van het contactformulier of bel naar 085 – 0470 470.

asbestverwijdering

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu