Woningontruiming

Woningontruiming door JongDijk

Heeft u een woning die ontruimd moet worden? JongDijk is de aangewezen partij om u hierbij te helpen. Door onze landelijke dekking komen wij door geheel Nederland langs om uw woning te ontruimen. Een woningontruiming kan nodig zijn bij verhuizen, overlijden of omdat u hulpbehoevend bent. In dit soort gevallen is extra hulp altijd meer dan welkom. Tevens kunnen wij in overleg de inboedel naar de kringloop brengen voor het goede doel en matrassen laten recyclen voor een milieubewuste werkwijze. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor woningontruiming?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Meer dan een woningontruiming

Een woningontruiming door JongDijk is meer dan enkel de woning leeghalen. Wij kunnen tevens de woning bezemschoon opleveren. Dit is erg handig wanneer u in een huurwoning woont of wanneer dit besproken is tijdens de verkoop van uw woning. Onze specialisten staan voor u klaar om de gehele woning op te leveren zoals het wordt verwacht.

Woningontruiming kosten

De kosten om een woning te ontruimen is afhankelijk van de te ontruimen spullen. Wij kunnen u een geheel vrijblijvende offerte opmaken aan de hand van een gesprek. Als u deze offerte goedkeurt kunnen wij een afspraak inplannen om de woning te ontruimen. Neem contact op met een van onze experts om de vrijblijvende offerte op maat op te maken.

Extra werkzaamheden

Het kan voorkomen dat niet alle meubelen of spullen meegaan naar de volgende locatie. Wij kunnen als extra service aanbieden om deze spullen naar de kringloop te transporteren zodat het een tweede leven krijgt. Andere overbodige spullen, bijvoorbeeld een matras, kunnen gerecycled worden voor een milieubewuste werkwijze. Deze service is beschikbaar in overleg met een van onze ontruimingsexperts.

Onze werkwijze

Bij JongDijk zijn kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid kernwaardes waar wij ons aan houden. Door de snel veranderende huizenmarkt weten wij dat flexibiliteit soms vereist is en hierin proberen wij u altijd tegemoet te komen. Een geheel huis ontruimen kan een gigantische klus zijn, een klus waarbij hulp nodig is. Onze ervaren en professionele werknemers staan voor u klaar om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk af te ronden. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd, maar ook een hoop stress en geregel.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

Naast het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, zijn wij ook expert in het verwijderen van chroom-6. Daarnaast zijn we expert in het verwijderen van verschillende type vloeren. Van plavuizen tot betonvloeren en pvc. Bent u van plan om ons in te schakelen voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand? Dan is het handig om te weten dat wij ook met gemak uw zware interieur stukken kunnen demonteren. Welke klus heeft u voor JongDijk liggen?

Meer informatie ontvangen over het ontruimen van uw woning?

Heeft u op korte termijn een woningontruiming nodig? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu