Woningontruiming

Woningontruiming

Heeft u een woning die ontruimd moet worden? JongDijk is de aangewezen partij om u hierbij te helpen. Een woningontruiming kan nodig zijn bij verhuizen, overlijden of omdat u hulpbehoevend bent. In dit soort gevallen is extra hulp altijd meer dan welkom. Tevens kunnen wij in overleg de inboedel naar de kringloop brengen voor het goede doel en matrassen laten recyclen voor een milieubewuste werkwijze.

De prijs voor het ontruimen van een woning is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Circulaire werkwijze

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Meer dan ontruimen

Een woningontruiming door JongDijk is meer dan enkel de woning leeghalen. Wij kunnen tevens de woning bezemschoon opleveren.

Dit is erg handig wanneer u in een huurwoning woont of wanneer dit besproken is tijdens de verkoop van uw woning. Onze specialisten staan voor u klaar om de gehele woning op te leveren zoals het wordt verwacht.

Woningontruiming kosten

De kosten om een woning te ontruimen is afhankelijk van de te ontruimen spullen. Wij kunnen u een geheel vrijblijvende offerte opmaken aan de hand van een gesprek.

Als u deze offerte goedkeurt kunnen wij een afspraak inplannen om de woning te ontruimen.

woningontruiming door jongdijk dienstverleners

Extra werkzaamheden

Het kan voorkomen dat niet alle meubelen of spullen meegaan naar de volgende locatie. Wij kunnen als extra service aanbieden om deze spullen naar de kringloop te transporteren zodat het een tweede leven krijgt. Andere overbodige spullen, bijvoorbeeld een matras, kunnen gerecycled worden voor een milieubewuste werkwijze. Deze service is beschikbaar in overleg met een van onze ontruimingsexperts.

Heeft u op korte termijn een woningontruiming nodig? Het team van JongDijk staat voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u bellen naar 085 0470 470, maar u kunt ook direct ons offerteformulier invullen voor een concrete een scherpe prijsopgave.

Menu