Chroom 6 verwijderen

Chroom-6 laten verwijderen

Er zijn bepaalde stoffen die schadelijk zijn voor uw gezondheid wanneer u hieraan blootgesteld wordt. Naast de bekende stof asbest, is Chroom-6 een stof die ook schadelijk is voor uw gezondheid. Chroom-6 verwijderen is hierdoor een verstandige keuze. JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van deze gevaarlijke stof. Bent u benieuwd of er Chroom-6 gebruikt is in uw verfwerk? Neem contact op met een van onze specialisten om dit te onderzoeken en eventueel te laten verwijderen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van Chroom-6?

Vul dan het online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Wat is Chroom-6?

Chroom-6 is een metaal wat voorheen verwerkt werd in verf. Deze stof heeft een roestwerende werking waardoor het zeer interessant werd om te gebruiken. Het is veelal gebruikt op treinen, militair materieel, in de industrie, staalconstructies en hekwerken. In de loop der tijd is er meer informatie gewonnen over Chroom-6. Deze gewonnen informatie toont aan dat de stof gevaarlijk is voor de gezondheid. Hierdoor is het van belang dat het op de juiste manier wordt verwijderd. JongDijk heeft zich verdiept in het verwijderen van Chroom-6 en weet hierdoor precies hoe zij deze stof moeten verwijderen en afvoeren. Voor meer informatie over Chroom-6 kan de website van RIVM worden geraadpleegd.

Het verwijderen van Chroom-6

Door het gevaar voor uw gezondheid is het van belang dat Chroom-6 wordt verwijderd op een zeer deskundige en zorgvuldige wijze. Nadat er is vastgesteld dat er Chroom-6 bevindt in de verflaag, wordt er een plan van aanpak gemaakt. Onze specialisten komen vervolgens ter plaatse om de Chroom-6 oppervlaktes te ontzien van de gevaarlijke stof. Nadat Chroom-6 is verwijderd wordt er nogmaals bekeken of er nog sporen zijn van deze stof. Wij ronden het project enkel af wanneer de stof volledig is verwijderd.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Veiligheid staat voorop

Bij het verwijderen van Chroom-6 staat veiligheid voorop. Deze veiligheid wordt gewaarborgd voor u en uw omgeving. Wij werken met veiligheidsvoorschriften waaraan onze werknemers zich houden. In de praktijk houdt dit in dat wij in binnen situaties werken met beschermde, luchtdichte kleding. Ook onze materialen zorgen ervoor dat de stof gelijk wordt afgezogen in plaats van dat het in de open lucht komt. Bij situaties die buiten plaatsvinden maken wij gebruik van ander materiaal wat effectief is en niet schadelijk voor het milieu.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van Chroom-6? Neem contact op met een van onze specialisten. Wilt u liever meer informatie winnen over het onderwerp of hoe er geconstateerd kan worden dat er daadwerkelijk Chroom-6 in de verflaag zit? Ook dan staan onze specialisten voor u klaar.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic.
Menu