Ontruimingen

Woning- en bedrijfspandontruiming

Wilt u vakkundig uw woning of bedrijfspand ontruimen? De specialisten van JongDijk staan voor u klaar om diverse typen ontruimingen te voldoen. Alvorens wij gaan beginnen met de ontruiming stemmen wij met u af wat voor type pand het is en wat voor inboedel erin staat. Door goed voorbereid te werk te gaan kunnen wij uw woning of bedrijfspand op een zo’n efficiënt mogelijke manier ontruimen.

De prijs voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Circulaire werkwijze

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Vakkundige ontruimingen

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij elk type pand het snelst en effectiefst kunnen ontruimen. Bij het uitvoeren van ontruimingen maken wij gebruik van specialistische materialen. Nadat alle spullen uit de woning of het bedrijfspand zijn gaan wij er nog één keer doorheen om het bezemschoon op te leveren.

Is het een huurpand en moet u de wanden opleveren zoals deze waren voordat u erin kwam? Naast het verwijderen van de inboedel verwijderen wij ook de vloer-, wand-, en plafondafwerking indien nodig.

Inboedel doneren voor een tweede leven

Wilt u niet alle inboedel behouden? Wij kunnen in dat geval de inboedel doneren aan een kringloopwinkel voor een tweede leven. Hierdoor gaan deze meubelen niet verloren.

De inboedel die overblijft wordt afgevoerd naar een recyclingbedrijf. Middels deze weg draagt JongDijk haar steentje bij aan een beter milieu.

Hennepplantage ontruimen

Onder de ontruimingsdiensten van JongDijk valt ook het ontruimen van hennepplantages. Dit zijn vaak onprofessioneel opgezette ruimtes waar de bekabeling slordig is aangesloten en het restafval overal ligt.

Buiten het feit dat dit erg onaangenaam is om te ontruimen, kan het ook erg gevaarlijk zijn. Onze vakmensen komen u hierbij graag helpen.

Werkwijze JongDijk

Elke ontruimingsklus is anders en vraagt hierdoor ook voor een aparte aanpak. Voordat wij naar uw pand komen om te ontruimen nemen wij een intake af. Tijdens dit gesprek inventariseren wij wat er ontruimt moet worden en kunnen wij een tijdsindicatie geven hoe lang wij ermee bezig zijn. Vervolgens krijgt u een op maat gemaakte offerte. Wanneer deze offerte akkoord is kunnen wij een dag en tijd inplannen om aan de slag te gaan.

hennepplantage laten ontruimen door JongDijk Dienstverleners
Menu