Ontruimingen

Woning- en bedrijfspandontruiming

Wilt u vakkundig uw woning of bedrijfspand ontruimen? De specialisten van JongDijk staan voor u klaar om diverse typen ontruimingen te voldoen. Een geheel pand ontruimen is een zeer tijdrovende bezigheid. Niet iedereen is in de mogelijkheid om dit zelf te doen. Wij van JongDijk komen u hierbij graag helpen.

Alvorens wij gaan beginnen met de ontruiming stemmen wij met u af wat voor type pand het is en wat voor inboedel erin staat. Door goed voorbereid te werk te gaan kunnen wij uw woning of bedrijfspand op een zo’n efficiënt mogelijke manier ontruimen. Wilt u meer inzicht in onze ontruimingsdiensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontruimen?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vakkundige ontruimingen

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij elk type pand het snelst en effectiefst kunnen ontruimen. Bij het uitvoeren van ontruimingen maken wij gebruik van specialistische materialen. Nadat alle spullen uit de woning of het bedrijfspand zijn gaan wij er nog één keer doorheen om het bezemschoon op te leveren. Is het een huurpand en moet u de wanden opleveren zoals deze waren voordat u erin kwam? Naast het verwijderen van de inboedel verwijderen wij ook de vloer-, wand-, en plafondafwerking indien nodig.

Inboedel doneren voor een tweede leven

Wilt u niet alle inboedel behouden? Wij kunnen in dat geval de inboedel doneren aan een kringloopwinkel voor een tweede leven. Hierdoor gaan deze meubelen niet verloren. De inboedel die overblijft wordt afgevoerd naar een recyclingbedrijf. Middels deze weg draagt JongDijk haar steentje bij aan een beter milieu.

ontruimen van hennepplantages

Hennepplantage ontruimen

Onder de ontruimingsdiensten van JongDijk valt ook het ontruimen van hennepplantages. Dit zijn vaak onprofessioneel opgezette ruimtes waar de bekabeling slordig is aangesloten en het restafval overal ligt. Buiten het feit dat dit erg onaangenaam is om te ontruimen, kan het ook erg gevaarlijk zijn. Onze vakmensen komen u hierbij graag helpen.

Werkwijze JongDijk

Elke ontruimingsklus is anders en vraagt hierdoor ook voor een aparte aanpak. Voordat wij naar uw pand komen om te ontruimen nemen wij een intake af. Tijdens dit gesprek inventariseren wij wat er ontruimt moet worden en kunnen wij een tijdsindicatie geven hoe lang wij ermee bezig zijn. Vervolgens krijgt u een op maat gemaakte offerte. Wanneer deze offerte akkoord is kunnen wij een dag en tijd inplannen om aan de slag te gaan.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze diensten

JongDijk Dienstverleners kunt u voor vele klussen inschakelen. Naast het ontruimen van uw woning zijn wij expert in het verwijderen van Chroom-6. Maar ook zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van verschillende type vloeren. Van plavuizen tot cementdekvloeren en pvc. Wilt u ons gaan inschakelen voor het ontruimen van uw woning of pand? Dan is het handig om te weten dat wij ook zwaar interieur kunnen demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren?

vloeren verwijderen door JongDijk

Wilt u meer informatie ontvangen over onze ontruimingsdiensten?

Voor meer informatie over onze werkwijze bij ontruimingen of op welk termijn wij beschikbaar zijn kan u contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Via 085-0470470 of info@jongdijk.nl kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu