Gevelreiniging

Gevelreiniging door JongDijk

Voor een mooiere en sterkere gevel kan gevelreiniging worden ingezet. Het reinigen van de gevel is een onderdeel van specialistisch reinigen omdat het de nodige kennis vereist. Wij van JongDijk beschikken over het juiste materiaal en kennis om elke gevel te reinigen. Door onze jarenlange ervaring en professionele aanpak kent geen enkele gevel nog geheimen voor ons.

De prijs voor het reinigen van uw gevel hangt af van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Professionele aanpak

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

De voordelen van gevelreiniging

Het inzetten van gevelreiniging kent vele voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is het uiterlijk van uw gevel. De gevel wordt mooier omdat het wordt ontdaan van vuil.

Een ander groot voordeel is de kwaliteit van de gevel die verhoogd wordt. Door middel van gevelreiniging wordt de conditie van uw gevel een stuk beter en zullen eventuele scheurvormingen of andere beschadigingen worden voorkomen.

Wanneer kiezen voor gevelreiniging?

Gevelreiniging kan worden ingezet wanneer uw gevel in slechte staat verkeerd. Onze gevelreinigers kunnen verschillende soorten aanslag van uw gevel verwijderen, hierbij kan gedacht worden aan zowel natuurlijke als onnatuurlijke aanslag.

Aan een natuurlijke aanslag kan gedacht worden wanneer uw gevel groen, wit of zwart begint uit te slaan. Een onnatuurlijke aanslag is bijvoorbeeld verf of graffiti.

Bedrijf JongDijk Dienstverleners

Gevelreiniger inhuren?

Wilt u een van onze specialisten aan huis of bij uw bedrijf inhuren? Wij kunnen van tevoren een prijsopgave maken zodat u weet wat de kosten zullen zijn. De grootte van de klus maakt voor ons niet uit. Wij reinigen gevels van woningen, maar ook van bedrijfspanden.

Onze werknemers zijn allen voorzien van de benodigde kennis en professionaliteit om uw gevel weer als nieuw te maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel naar 085 0470 470 en bespreek de mogelijkheden.

Menu