Bedrijfspandontruiming

Bedrijfspandontruiming

Heeft u een bedrijfspand wat volledig ontruimd moet worden? Of het nu gaat om een verhuizing, herinrichting of faillissement; wij regelen het voor u. Vaak gaat de ontruiming gepaard met het verhuizen van grote objecten. Hierbij kan gedacht worden aan bureaus, machines of stellingkasten. In samenspraak overleggen wij wat weggehaald moet worden, wat verplaatst moet worden of wat in zijn geheel gedemonteerd moet worden.

De prijs voor het ontruimen van een bedrijfspand is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Circulaire werkwijze

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Ontruiming bedrijfspand door professionals

JongDijk ontruimt bedrijfspanden op de meest efficiënte manier. Vooraf wordt er gecommuniceerd over wat er ontruimd moet worden. Vervolgens wordt er een offerte op maat voor u gemaakt.

Wanneer deze offerte is goedgekeurd wordt er een afspraak gemaakt om de ontruiming van het bedrijfspand in gang te zetten. Onze werknemers zijn vakkundig en voorzien van de juiste materialen. Dit is essentieel om de ontruiming zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Afspraak op locatie

Wij komen graag bij u op locatie langs om de te ontruimen inventaris te bekijken. Hierdoor krijgt u een gezicht bij JongDijk en weten wij wat er precies ontruimd moet worden.

Dit voorkomt een hoop verassingen op de dag zelf. Neem contact met JongDijk op om een afspraak in te plannen.

vloerverwijdering utrecht

Onze diensten

JongDijk is een veelvuldig bedrijf die naast het ontruimen van bedrijfspanden, ook inzetbaar is voor vele andere klussen. Zo is JongDijk expert in het verwijderen van chroom-6 en verwijderen we met gemak de moeilijkste type vloeren. Denk aan plavuizen tot betonvloeren en pvc.

Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Menu