Bedrijfspandontruiming

Bedrijfspandontruiming door JongDijk

Heeft u een bedrijfspand wat volledig ontruimd moet worden? De vakmensen van JongDijk voeren voor u een vakkundige bedrijfspandontruiming uit. Of het nu gaat om een verhuizing, herinrichting of faillissement, het pand moet volledig leeg en net worden opgeleverd.

Een ontruiming van een bedrijfspand gaat vaak gepaard met een verhuizing van grote objecten. Hierbij kan gedacht worden aan bureaus, machines of stellingkasten. De vakmensen van JongDijk draaien hier hun hand niet voor om en kunnen u hierbij van dienst zijn. In samenspraak overleggen wij wat weggehaald moet worden, wat verplaatst moet worden of wat in zijn geheel gedemonteerd moet worden. Wij demonteren bijvoorbeeld vloeren, wanden, plafonds, keukens en toiletten. Neem vandaag nog contact met ons op om de ontruiming van uw bedrijfspand door te nemen

Wilt u weten wat de kosten zijn voor bedrijfspandontruiming?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Ontruiming bedrijfspand door professionals

JongDijk ontruimt bedrijfspanden op de meest efficiënte manier. Vooraf wordt er gecommuniceerd over wat er ontruimd moet worden. Vervolgens wordt er een offerte op maat voor u gemaakt. Wanneer deze offerte is goedgekeurd wordt er een afspraak gemaakt om de ontruiming van het bedrijfspand in gang te zetten. Onze werknemers zijn vakkundig en voorzien van de juiste materialen. Dit is essentieel om de ontruiming zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Afspraak op locatie

Wij komen graag bij u op locatie langs om de te ontruimen inventaris te bekijken. Hierdoor krijgt u een gezicht bij JongDijk en weten wij wat er precies ontruimd moet worden. Dit voorkomt een hoop verassingen op de dag zelf. Neem contact met JongDijk op om een afspraak in te plannen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Onze dienstsen

JongDijk is een veelvuldig bedrijf die naast het ontruimen van bedrijfspanden, ook inzetbaar is voor vele andere klussen. Zo is Jongdijk expert in het verwijderen van chroom-6 en verwijderen we met gemak de moeilijkste type vloeren. Denk aan plavuizen tot betonvloeren en pvc. Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan kunnen de medewerkers van JongDijk u van dienst zijn door uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Meer informatie over een bedrijfspandontruiming of een afspraak inplannen?

Bent u op zoek naar een team die vakkundig en snel een bedrijfspandontruiming kan uitvoeren? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu