Chroom-6 laten verwijderen

Chroom-6 laten verwijderen door JongDijk

Het is u waarschijnlijk wel bekend dat er bepaalde stoffen zijn die schade kunnen toebrengen aan uw gezondheid wanneer u hieraan wordt blootgesteld. Asbest is hier een zeer bekend voorbeeld van. Naast asbest, is er ook de schadelijke stof Chroom-6. Het is daarom belangrijk om wanneer u Chroom-6 heet geconstateerd, dit te laten verwijderen. Bij JongDijk zijn we gespecialiseerd in saneren van deze gevaarlijke stof. Twijfelt u of u te maken heeft met Chroom-6? Neem in dat geval contact op met onze experts, dan onderzoeken wij het voor u én halen het zo nodig weg.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het laten verwijderen van Chroom-6?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Wat is Chroom-6?

De stof Chroom-6 werden eerder veelal verwerkt in verf. Chroom-6 heeft namelijk een roestwerende werking, waardoor het interessant werd om te gebruiken. Zo werd het bijvoorbeeld gebruikt op onder andere treinen, hekwerken en militair materieel. Men is in de afgelopen jaren steeds meer te weten gekomen over Chroom-6. Zodoende blijkt dat de stof een schadelijke werking heeft op de gezondheid. Daarom is het ook zo belangrijk dat, wanneer deze stof is aangetroffen, op een vakkundige en professionele wijze wordt verwijderd. Gelukkig weten wij alles over het verwijderen en afvoeren van Chroom-6. We zijn immers Chroom-6 gecertificeerd. Wilt u meer informatie over deze stof, dan kunt u de website van het RIVM raadplegen.

Chroom-6 saneren

Aangezien Chroom-6 risico’s voor de gezondheid met zich mee kan brengen, is het van belang dat de stof zeer zorgvuldig wordt verwijderd. Zodra de aanwezigheid van Chroom-6 is geconstateerd, stellen wij een plan van aanpak op. Vervolgens komen we ter plaatse om de Chroom-6 oppervlaktes te ontzien van de gevaarlijke stof. Is de stof verwijderd, dan lopen we altijd na of er nog eventuele sporen aanwezig zijn. Wij ronden een project alleen af wanneer de stof daadwerkelijk in zijn geheel is verwijderd.

verwijderen chroom-6

Veiligheid voorop

Veiligheid is voor JongDijk een belangrijk speerpunt. We vinden het dan ook zeer belangrijk om zowel voor u als uw omgeving de veiligheid te kunnen waarborgen. Dit doen we door te werken volgens specifieke veiligheidsvoorschriften. In de praktijk houdt dit in dat we op locaties die binnen zijn beschermde en luchtdichte kleding dragen. Bovendien zorgt ons materiaal ervoor dat de gevaarlijke stof direct wordt afgezogen. Zo kan het niet in de open lucht terecht komen. Wanneer we in de buitenlucht werken, passen wij ons materiaal hierop aan en kunnen we er zo voor zorgen dat het milieu niet wordt beschadigd.

Meer weten over Chroom-6?

Twijfelt u of u te maken heb t met Chroom-6 of heeft u deze gevaarlijke stof ergens aangetroffen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neemt contact op met onze professionals. Wij helpen u graag verder. Wilt u meer informatie over de stof of bent u benieuwd hoe u Chroom-6 kunt herkennen? Ook dan staan wij voor u klaar! Vul ons contactformulier in of bel naar 085 – 0470 470.

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu