Cementdekvloer verwijderen

Cementdekvloer verwijderen door JongDijk

Wilt u professioneel een cementdekvloer laten verwijderen? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verwijdering van cementdekvloeren. Bovendien hebben we de beste apparatuur in huis om de klus snel en veilig te klaren. De verwijdering van een (oude) cementdekvloer is een zeer zware klus. Wanneer er ook nog eens ijzeren netten in de dekvloer zijn verwerkt, is het al helemaal een onbegonnen taak zonder het juiste gereedschap. Kiest u voor JongDijk, dan bent u er zeker van dat de vloer op een professionele en vakkundige manier wordt gedemonteerd!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een cementdekvloer?

Vul dan gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

cementdekvloer verwijderen

Verschillende type vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van een cementdekvloer, kunt u bij ons ook terecht voor de demontage van andere soorten vloeren! Het verwijderen van vloeren is een grote klus. Dit is al helemaal het geval wanneer u niet beschikt over de juiste kennis en materieel. Voorbeelden hiervan zijn vloerbedekking, plavuizen en parketvloeren. Gelukkig voor u, kan JongDijk de meest hardnekkige vloerafwerkingen demonteren. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of bent u benieuwd naar de prijs van uw project. Ons team helpt u graag verder!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van diverse vloersoorten. Dag in dag uit staan wij voor u klaar om te helpen bij uw project. Heeft u vragen over het verwijderen van uw cementdekvloer en bent u op zoek naar professional waar u dit met een gerust hart kunt laten doen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu