Cementdekvloer laten verwijderen

Cementdekvloer verwijderen 

Wilt u een cementdekvloer laten verwijderen, bijvoorbeeld omdat u vloerverwarming wilt laten aanleggen? JongDijk is uw ideale partner in het demonteren van diverse soorten vloeren. Kiest voor het team van JongDijk, dan bent u er zeker van dat de cementdekvloer op een professionele en vakkundige manier wordt gedemonteerd. Met onze kennis, kunde en materieel voeren wij de verwijdering snel en veilig voor u uit, vaak al binnen een dag.

De kosten voor het verwijderen van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Verschillende type vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van een cementdekvloer, kunt u bij ons ook terecht voor de demontage van andere soorten vloeren! Het verwijderen van vloeren is een grote klus. Dit is al helemaal het geval wanneer u niet beschikt over de juiste kennis en materieel. Voorbeelden hiervan zijn vloerbedekking, plavuizen en parketvloeren. Gelukkig voor u, kan JongDijk de meest hardnekkige vloerafwerkingen demonteren. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of bent u benieuwd naar de prijs van uw project. Ons team helpt u graag verder!

cementdekvloer verwijderen

Onze andere diensten

Naast het verwijderen van cementdekvloeren, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu