Cementdekvloer verwijderen

Cementdekvloer verwijderen door JongDijk

Wilt u een cementdekvloer laten verwijderen, bijvoorbeeld omdat u vloerverwarming wilt laten aanleggen? JongDijk is uw ideale partner in het verwijderen van uw cementdekvloer. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verwijdering van diverse typen vloeren, waaronder de cementdekvloer. Met onze kennis, kunde en materieel voeren wij de verwijdering snel en veilig voor u uit, vaak al binnen een dag. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelf uw cementdekvloer te verwijderen, maar dit is een fysiek zware uitdaging. Wanneer er ook nog eens ijzeren netten in de dekvloer zijn verwerkt, is het zonder het juiste gereedschap al helemaal een onbegonnen taak. Kiest voor het team van JongDijk, dan bent u er zeker van dat de cementdekvloer op een professionele en vakkundige manier wordt gedemonteerd.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een cementdekvloer?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

cementdekvloer verwijderen

Verschillende type vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van een cementdekvloer, kunt u bij ons ook terecht voor de demontage van andere soorten vloeren! Het verwijderen van vloeren is een grote klus. Dit is al helemaal het geval wanneer u niet beschikt over de juiste kennis en materieel. Voorbeelden hiervan zijn vloerbedekking, plavuizen en parketvloeren. Gelukkig voor u, kan JongDijk de meest hardnekkige vloerafwerkingen demonteren. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of bent u benieuwd naar de prijs van uw project. Ons team helpt u graag verder!

Onze diensten

Naast het verwijderen van cementdekvloeren, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van diverse vloersoorten. Dag in dag uit staan wij voor u klaar om te helpen bij uw project. Heeft u vragen over het verwijderen van uw cementdekvloer en bent u op zoek naar professional waar u dit met een gerust hart kunt laten doen? Vraag dan nu uw offerte aan!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Vrijblijvende offerte aanvragen voor het verwijderen van een cementdekvloer

Menu