Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen door JongDijk

Wilt u uw vloerbedekking verwijderen, bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of simpelweg een nieuwe vloer wilt? Het weghalen van vloerbedekking kan een hele opgave zijn, zeker omdat het vaak met lijm bevestigd zit aan de ondervloer. Het is belangrijk dat de lijmresten vakkundig verwijderd worden. Hiervoor is in de meeste gevallen speciaal gereedschap nodig. Daarnaast wordt vloerbedekking vaak toegepast op grote oppervlakten en lastige plekken, zoals trappen. Het team van JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van hardnekkige typen vloeren. Wij beschikken over de juiste kennis en materiaal om vakkundig en snel te werk te gaan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van vloerbedekking?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Zelf vloerbedekking verwijderen

Doordat het verwijderen van vloerbedekking een relatief eenvoudige klus lijkt, probeert men logischerwijs vaak eerst of ze zelf de vloer kunnen verwijderen. Wij geven u dan ook graag wat tips die u hierbij zouden kunnen helpen.

  • Probeer vooral niet de vloerbedekking in zijn geheel van de ondervloer te trekken, dit zal namelijk niet gaan. U kunt het beste met een stanleymes de oppervlakte in repen snijden en de vloerbedekking reep voor reep verwijderen. Dit is lichter in gewicht en uiteindelijk ook makkelijker af te voeren. Let altijd goed op dat u niet te diep snijdt, anders loopt u het risico dat u de ondervloer beschadigd.
  • Maakt u gebruik van afbijtmiddelen of een lijmoplosser, laat dit dan minstens een uur intrekken. Draag voor uw eigen veiligheid altijd een mondkapje en handschoenen.
  • Nadat het middel is ingetrokken, kunt u de lijmresten weghalen met gereedschap als een plamuurmes of een verfkrabber. Blijft er daarna toch nog wat resten zitten, dan kunt u dit nabehandelen met een vochtig schuursponsje.
  • Bent u van plan om nieuwe vloerbedekking te plaatsen en heeft u het vermoeden dat vlekken of scheuren in de ondervloer hier doorheen komen? Zorg dan dat u eerst de ondervloer behandelt.

Verschillende type vloeren verwijderen

JongDijk is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van vloerbedekking, maar ook in het demonteren van andere soorten vloeren! Zeker zonder de juiste kennis en apparatuur is het verwijderen van vloeren niet voor iedereen weggelegd. Wij nemen het graag voor u uit handen. Wat voor vloer u ook heeft, van cementdekvloeren en pvc tot parketvloeren, wij regelen het voor u. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloerbedekking of wilt u weten wat de kosten zijn voor uw project? Neem vrijblijvend contact op. Ons team voorziet u graag van informatie!

Vloerbedekking verwijderen

Onze diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere projecten. Zo hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in het verwijderen van Chroom-6. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, interieurdemontages en gevelreinigingen. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Meer weten over vloerverwijdering?

Het team van JongDijk bestaat uit enthousiaste en vakkundige experts, die elke dag opnieuw klaarstaan om uw project tot een succes te maken. Zoekt u een bedrijf waaraan u met een gerust hart uw project uit handen kunt geven? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen voor het verwijderen van vloerbedekking

Menu