Vloerbedekking laten verwijderen

Vloerbedekking verwijderen door JongDijk

Wilt u uw vloerbedekking verwijderen, bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of simpelweg een nieuwe vloer wilt? Het weghalen van vloerbedekking kan een hele opgave zijn, zeker omdat het vaak met lijm bevestigd zit aan de ondervloer. Het is belangrijk dat de lijmresten vakkundig verwijderd worden. Hiervoor is in de meeste gevallen speciaal gereedschap nodig. Daarnaast wordt vloerbedekking vaak toegepast op grote oppervlakten en lastige plekken, zoals trappen. Het team van JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van hardnekkige typen vloeren. Wij beschikken over de juiste kennis en materiaal om vakkundig en snel te werk te gaan.

De prijs voor het verwijderen van uw vloer wordt beïnvloed door diverse factoren, waaronder de omvang van het project. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw specifieke situatie? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie. 

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Zelf vloerbedekking verwijderen

Doordat het verwijderen van vloerbedekking een relatief eenvoudige klus lijkt, probeert men logischerwijs vaak eerst of ze zelf de vloer kunnen verwijderen. Wij geven u dan ook graag wat tips die u hierbij zouden kunnen helpen.

  • Probeer vooral niet de vloerbedekking in zijn geheel van de ondervloer te trekken, dit zal namelijk niet gaan. U kunt het beste met een stanleymes de oppervlakte in repen snijden en de vloerbedekking reep voor reep verwijderen. Dit is lichter in gewicht en uiteindelijk ook makkelijker af te voeren. Let altijd goed op dat u niet te diep snijdt, anders loopt u het risico dat u de ondervloer beschadigd.
  • Maakt u gebruik van afbijtmiddelen of een lijmoplosser, laat dit dan minstens een uur intrekken. Draag voor uw eigen veiligheid altijd een mondkapje en handschoenen.
  • Nadat het middel is ingetrokken, kunt u de lijmresten weghalen met gereedschap als een plamuurmes of een verfkrabber. Blijft er daarna toch nog wat resten zitten, dan kunt u dit nabehandelen met een vochtig schuursponsje.
  • Bent u van plan om nieuwe vloerbedekking te plaatsen en heeft u het vermoeden dat vlekken of scheuren in de ondervloer hier doorheen komen? Zorg dan dat u eerst de ondervloer behandelt.

Verschillende typen vloeren verwijderen

Het verwijderen van een cementdekvloer kan van belang zijn bij het vernieuwen van het vloerverwarmingssysteem in beton in plaats van frezen. Hoewel zelf slopen een goedkopere opties lijkt, brengt dit aanzienlijke risico’s met zich mee. Met onjuist gereedschap of technieken kunt u de dragende vloer aantasten. Dit kan resulteren in complicaties en extra kosten om het te herstellen. Wij raden u dan ook aan om het over te laten aan professionals.

De vakmensen van JongDijk Dienstverleners kunnen dit werk efficiënt en netjes voor u klaren! Tijdens het verwijderen is er veel lawaai en stofoverlast. Hierdoor is het slimmer om niet in de ruimte aanwezig te zijn. Wilt u graag dat deze zware klus in een kortere tijd netjes voor u wordt gedaan? Vul vrijblijvend ons offerte formulier in! U krijgt binnen 24 uur reactie! 

Vloerbedekking verwijderen Jongdijk

Onze andere diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere projecten. Zo hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in het verwijderen van Chroom-6. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingeninterieurdemontages en gevelreinigingen. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Meer weten over vloerverwijdering?

Het team van JongDijk bestaat uit enthousiaste en vakkundige experts, die elke dag opnieuw klaarstaan om uw project tot een succes te maken. Zoekt u een bedrijf waaraan u met een gerust hart uw project uit handen kunt geven? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan!

Menu