Gietvloer laten verwijderen

Gietvloer verwijderen 

Wilt u uw gietvloer laten verwijderen door een verhuizing of is de vloer aan vervanging toe? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Gietvloeren zijn niet gemakkelijk om te demonteren. Een gietvloer er zelf uithalen is dan ook een absolute no-go. Bovendien is de kans groot dat de ondervloer beschadigt raakt. Bij JongDijk beschikken we over de juiste kennis en materialen om uw vloer schadeloos te verwijderen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zou overwegen om uw gietvloer te laten verwijderen. Een gietvloer kan na verloop van tijd slijten of beschadigd raken, zodanig dat het onherstelbaar is geworden. Er kunnen beschadigingen zoals krassen, deuken, verkleuringen of andere onvolkomenheden in de gietvloer zitten. Wanneer u graag de mooie uitstraling van de vloer terug wilt, kan het verwijderen van de oude gietvloer de eerste stap zijn.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Gietvloer verwijderen kosten 

De kosten voor het verwijderen van uw gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van het project, het type gietvloer, dikte van de vloer, de toegankelijkheid of het soort apparatuur. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

vloer verwijderen

Gietvloer verwijderen met vloerverwarming 

Het verwijderen van de gietvloer met daaronder een vloerverwarming vereist aandacht. De vloer is vaak direct verbonden met de vloerverwarming. Dit wordt gedaan zodat de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Bij een nauwe verbinding tussen de vloer en vloerverwarming wordt het uitdagender om de gietvloer te verwijderen. JongDijk heeft jarenlange ervaring in het verwijderen van diverse vloeren. Wij bezitten de juiste kennis, verwijderingsmethoden, gereedschappen en technieken om de vloer te verwijderen zonder beschadigingen.

Diverse typen vloeren verwijderen 

Wist u dat we bij JongDijk veel meer doen dan alleen gietvloeren verwijderen? U kunt bij ons terecht voor de verwijdering van allerlei soorten vloeren, zoals plavuizenpvcparket en cementdekvloeren. Net als gietvloeren, zijn deze typen in de meeste situaties complex om zelf te demonteren. Wat voor soort vloer u ook heeft, voor het team van JongDijk is het geen probleem.

Meer informatie over vloerverwijdering? 

Kiest u voor onze professionals, dan komen we graag bij u langs om de opdracht door te spreken om vervolgens uit te voeren. JongDijk staat voor kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid. Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote projecten. onze centrale ligging maakt het mogelijk om overal in het land snel ter plaatse te zijn. Bent u benieuwd wat we voor de verwijdering van uw gietvloer kunnen betekenen? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Menu