Gietvloer verwijderen

Gietvloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u uw gietvloer laten verwijderen door een verhuizing of is de vloer aan vervanging toe? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Gietvloeren zijn niet gemakkelijk om te verwijderen. Een gietvloer er zelf uithalen is dan ook een absolute no-go, u hebt al snel kans dat de ondervloer beschadigt raakt. Bij JongDijk beschikken we over de juiste kennis en materialen om uw vloer schadeloos te verwijderen.

Soms kan het zijn dat een oude gietvloer beschadigd of versleten is. Ook kan het zijn dat u toe bent aan een nieuwe kleur. Dan zijn er mogelijkheden om uw gietvloer te upgraden. U kunt alleen de toplaag veranderen qua kleur en materiaal wat relatief minder geld kost. De toplaag is namelijk eenvoudig over het oude materiaal heen te leggen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een gietvloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Vloeren verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

Wist u dat we bij JongDijk veel meer doen dan alleen gietvloeren verwijderen? U kunt bij ons terecht voor de verwijdering van allerlei soorten vloeren, zoals plavuizen, pvc, parket en cementdekvloeren. Net als gietvloeren, zijn deze typen in de meeste situaties complex om zelf te demonteren. Wat voor soort vloer u ook heeft, voor het team van JongDijk is het geen probleem!

Meer weten over het verwijderen van uw gietvloer?

Kiest u voor onze professionals, dan komen we graag bij u langs om de opdracht door te spreken om vervolgens uit te voeren. JongDijk staat voor kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid. Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote projecten. onze centrale ligging maakt het mogelijk om overal in het land snel ter plaatse te zijn. Bent u benieuwd wat we voor de verwijdering van uw gietvloer kunnen betekenen? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

  • Projectadres
  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu