PVC verwijderen

PVC verwijderen door JongDijk

Wilt u een PVC vloer laten verwijderen uit uw woning of bedrijfspand? Bij JongDijk Dienstverleners zit u goed! Wij zijn een professioneel en betrokken bedrijf, gespecialiseerd in het verwijderen van PVC vloeren. Een PVC vloer die goed is verlijmd, is erg lastig om eruit te halen. Zonder het juiste gereedschap wordt de klus vrijwel onmogelijk. Bovendien is er daardoor ook een grotere kans dat de ondervloer wordt beschadigd. Laat het daarom door onze professionals doen!

De geavanceerde machines van JongDijk verwijderen voordelig, veilig én snel elke PVC vloer, en dat vaak al binnen een dag! Zo ondervindt u weinig tot geen overlast en kunt u snel weer verder met uw bezigheden. Bent u van plan om een nieuwe vloer te laten plaatsen? Dan is het zeer van belang dat bij demontage van de vloer de ondervloer onbeschadigd blijft. Door dit uit te besteden aan JongDijk, weet u zeker dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd!

De kosten om PVC te verwijderen hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Verschillende type vloeren verwijderen

Wist u dat u bij JongDijk ook terecht kunt voor het demonteren van andere soorten vloeren? Net als bij de verwijdering van PVC, kan het eruit halen van een vloer erg moeizaam gaan, zeker als u niet beschikt over de juiste kennis en materieel. Denk hierbij aan parketvloeren, vloerbedekking en plavuizen. JongDijk kan voor u de meest hardnekkige vloerafwerkingen demonteren. Doordat sommige vloeren extreem verlijmd kunnen zijn, is het verwijderen ervan een grote uitdaging. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of wilt u direct een offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder!

vloerverwijdering utrecht

Meer weten over het verwijderen van PVC?

Wij demonteren diverse soorten vloeren. Ons team staat 5 werkdagen per week tussen 9:00 en 17:00 uur voor u klaar. Heeft u een vraag over de verwijdering van uw PVC vloer en bent u op zoek naar een specialist die deze klus u uit handen kan nemen? Vraag dan nu uw offerte aan!

Onze andere diensten

Naast het verwijderen van PVC en vele andere vloeren zoals cementdekvloeren, is JongDijk Dienstverleners ook gespecialiseerd in vele andere diensten. Zo zijn we expert in het saneren van Chroom-6. Dit is een metaal dat verwerkt zit in verf. De afgelopen jaren is gebleken dat de stof gevaarlijk is voor ieders gezondheid. JongDijk weet Chroom-6 op een veilige manier te verwijderen. Wist u al dat we ook in te schakelen zijn voor vele andere vloeren? Van plavuizen tot betonvloeren en pvc. Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan kunnen de medewerkers van JongDijk u van dienst zijn door uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Menu