Plavuizen vloer verwijderen

Plavuizen laten verwijderen door JongDijk

Gaat u verhuizen? Of wilt u uw huidige plavuizen eruit hebben om vervolgens een nieuwe vloer te laten leggen? Hiervoor kunt u het team van JongDijk inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van diverse soorten vloeren, waaronder leisteen, marmer, natuursteen én plavuizen. Gelijmde of in cement gelegen plavuizen, het wel of niet behouden van uw vloerverwarming; wij regelen het voor u. Dit is inclusief de afvoer van het afval.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Plavuizen verwijderen vloerverwarming

Plavuizen zijn een veelvoorkomende vloerafwerking in diverse woningen. Het verwijderen van deze vloer is een behoorlijke klus. Dit wordt nog moeilijk wanneer u niet de juiste kennis en/of materieel hiervoor in huis heeft. Gelukkig voor u kunt u JongDijk inschakelen voor het veilig en vakkundige verwijderen van uw vloer. Hierbij houden we altijd rekening met de dekvloer én eventuele vloerverwarming zodat schade kan worden voorkomen.
Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw vloerverwijdering? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze professionals, dan helpen wij u graag verder!

Plavuizen verwijderen vloerverwarming

Plavuizen verwijderen kosten

De kosten voor het verwijderen van plavuizen zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de specifieke kosten voor het verwijderen van plavuizen in uw situatie? Aarzel niet en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie.

Diverse typen vloeren verwijderen

Bij JongDijk kunt u niet alleen terecht voor het verwijderen van uw plavuizen vloer, maar ook voor de verwijdering van andere typen vloeren. U kunt hierbij denken aan grindvloeren, vloeren van hout (inclusief balklaag) en pvc. Wilt u onnodige stress, fysiek zware inspanning en schade aan uw ondervloer voorkomen? Dan doet u er goed aan om een professional als JongDijk in te schakelen. Bovendien kunnen wij diverse veelvoorkomende demontagewerkzaamheden in uw woning of bedrijfspand voor u uitvoeren. Hierbij maken we gebruik van een circulaire werkwijze. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat de ruimtes bezemschoon worden opgeleverd.

Meer informatie over het verwijderen van uw plavuizen?

JongDijk is dé specialist in allerlei soorten vloerverwijdering. Wilt u uw plavuizen vloer vakkundig laten verwijderen door experts? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Menu