Parket verwijderen

Parket laten verwijderen door JongDijk

Het verwijderen van parket is een fysiek zwaar project. Doordat deze vloer in verschillende patronen kan worden gelegd en er ook diverse typen montage mogelijk, is parket in de meeste gevallen erg lastig te verwijderen. Met onze geavanceerde machines lukt het ons om uw vloer binnen een dag te verwijderen! Zo ondervindt u weinig tot geen overlast en kunt u snel uw bezigheden weer oppakken. Kiest u voor een nieuwe vloer, dan is het van belang dat bij demontage van het parket de ondervloer onbeschadigd blijft. Laat het parket daarom verwijderen door de professionals van JongDijk, dan bent u er zeker van dat de vloer vakkundig wordt uitgevoerd!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van parket?

Vul dan vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Verschillende type vloeren verwijderen

Bij JongDijk doen we veel meer dan alleen het demonteren van parket. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het verwijderen van vele andere soorten vloeren. Niet alleen parket, maar ook andere vloersoorten kunnen zeer lastig te verwijderen zijn. Zeker wanneer u niet beschikt over het te gebruiken materieel is het vaak een onbegonnen klus. Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om zelfs de meest hardnekkige vloerafwerkingen te verwijderen. Zeker bij extreem verlijmde vloeren is demontage een uitdaging. Van plavuizen en pvc tot betonvloeren en vloerbedekking, wij weten er wel raad mee. Heeft u vragen over de demontage van uw vloer of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Het team van JongDijk staat voor u klaar!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Wilt u parket laten verwijderen en bent u hiervoor op zoek naar een professional? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu