Parket verwijderen

Parket laten verwijderen door JongDijk

Parket verwijderen is een fysiek zwaar project. Degenen die dit al eens eerder zelf hebben geprobeerd kunnen dit beamen. Parket is er in veel verschillende soorten en maten. Daardoor kan de vloer in diverse patronen worden gelegd, zoals o.a. in stroken, visgraat, panelen en tapis. Het gevolg hiervan is dat het verwijderen van de vloer extra lastig wordt gemaakt.

JongDijk maakt gebruik van geavanceerde machines, waardoor we uw vloer vaak al binnen een dag kunnen verwijderen! U ondervindt op deze manier weinig tot geen overlast en kunt snel uw bezigheden weer oppakken. Wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen, houd er dan rekening mee dat de ondervloer onbeschadigd moet blijven. Anders kan de nieuwe vloer er niet opgelegd worden. Om schade te voorkomen, kunt u het beste een professional inschakelen. U bent er dan zeker van de verwijdering van het parket vakkundig wordt uitgevoerd!

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Wat kost het verwijderen van parket?

Zonder specifieke gegevens over uw situatie is het lastig om een prijsinschatting te maken. De kosten van parket verwijderen is immers afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaalgebruik, de ondergrond, het aantal vierkante meters en de bereikbaarheid. Moeten wij een gelijmde parketvloer verwijderen, dan kunt u rekenen op een prijs tussen de €14,50 en €18 per m². Heeft u beschikking tot een aanhangwagen of bus, dan kunt u eventueel zelf de resten van het parket afvoeren. Als particulier betaalt u vaak geen extra kosten bij de gemeentewerf of milieustraat. U kunt uiteraard ook met ons afspreken dat wij u vloer afvoeren. Hierbij moet u wel rekening houden met extra kosten.

Parket vloer verwijderen kosten

Verschillende type vloeren verwijderen

Bij JongDijk doen we veel meer dan alleen het demonteren van parket. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het verwijderen van vele andere soorten vloeren. Niet alleen parket, maar ook andere vloersoorten kunnen zeer lastig te verwijderen zijn. Zeker wanneer u niet beschikt over het te gebruiken materieel is het vaak een onbegonnen klus. Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om zelfs de meest hardnekkige vloerafwerkingen te verwijderen. Zeker bij extreem verlijmde vloeren is demontage een uitdaging. Van plavuizen en tegelvloeren tot betonvloeren en vloerbedekking, wij weten er wel raad mee. Heeft u vragen over de demontage van uw vloer of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Het team van JongDijk staat voor u klaar!

Onze andere diensten

JongDijk is naast een parketvloer verwijderen, ook inzetbaar voor andere diensten. Ook zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6; een gevaarlijke stof die gezondheidsklachten kan veroorzaken. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn bij een verhuizing met onze ontruimingsservice. Daarbij ontruimen we uw volledige woning of bedrijfspand. Bij een verhuizing komen ook veel interieurdemontages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Ons team staat dag in dag uit klaar om aan de slag te gaan. Kunnen wij u binnenkort helpen met het verwijderen een parketvloer of een andere vloer; bijvoorbeeld een cementdekvloer? Neem vrijblijvend contact op!

Menu