Betonvloer laten verwijderen

Betonvloer verwijderen 

Het verwijderen van een betonvloer of cement(dek)vloer is een zeer lastige en tijdrovende klus. Het kan dan vrijwel ook niet met de hand gedaan worden. JongDijk helpt u graag verder. Wij beschikken over de juiste apparaten om uw vloer snel te verwijderen, waardoor u zo min mogelijk ongemak ervaart. Wilt u een prijsopgave ontvangen of heeft u vragen over de verwijdering van uw betonvloer? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur reactie.

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom u tot het besluit komt uw betonnen vloer te laten verwijderen. U gaat bijvoorbeeld verhuizen en wilt een nieuwe vloer gaan leggen. Of u wilt de indeling van uw woning of bedrijfspand veranderen. Andere voorbeelden zijn:

  • U wilt leidingwerk aan laten leggen;
  • Er moet betonrot verwijderd worden;
  • De fundering is toe aan herstel.

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Betonvloer verwijderen kosten 

De kosten voor het verwijderen van uw vloer is onder meer afhankelijk van de dikte van de vloerplaat. Moeten wij een dikke laag beton verwijderen, dan vergt dit logischerwijs meer werk en zal er ook meer puin vrijkomen. Voordat er een prijs kan worden vastgesteld, zou er eerst een inschatting van de hoeveelheid puin gemaakt moeten worden en op basis daarvan hoe groot de puincontainer moet zijn. De vloerverwijding, inclusief het afvoeren van het puin, berekenen we per m². U kunt rekenen op prijzen tussen de €15 en €45 per m², exclusief puincontainer en BTW.

Wilt u precies weten wat de prijs is voor het verwijderen van uw betonvloer? Vul dan gratis het offerteformulier in.

betonvloer verwijderen

Demontage diverse typen vloeren

JongDijk verwijderd niet alleen betonvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren van allerlei soorten vloeren. Van plavuizen tot pvc en van parket tot betonvloeren, wij verwijderen uw oude vloer vakkundig en professioneel. Deze vloeren zijn ook erg gecompliceerd om te verwijderen, maar het team van JongDijk staat voor u klaar om aan de slag te gaan!

Onze diensten

Naast beton verwijderen is JongDijk Dienstverleners ook gespecialiseerd in vele andere diensten. Zo zijn we expert in het saneren van Chroom-6. Dit is een metaal dat verwerkt zit in verf. De afgelopen jaren is gebleken dat de stof gevaarlijk is voor ieders gezondheid. JongDijk weet Chroom-6 op een veilige manier te verwijderen.  Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan kunnen de medewerkers van JongDijk u van dienst zijn door uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Menu