Betonvloer verwijderen

Betonvloer laten verwijderen door JongDijk

Een betonvloer verwijderen is een lastige en tijdrovende klus. Wilt u daarom de klus aan iemand anders overdragen? JongDijk helpt u graag verder. Wij beschikken over de juiste apparaten om uw vloer snel te verwijderen, waardoor u zo min mogelijk ongemak ervaart. Daarnaast heeft u met het gebruik van goede machines het minste kans op beschadiging aan de ondervoer. Door onze jarenlange ervaring en professionele kennis is geen opdracht ons te groot. JongDijk ligt centraal in Nederland. Zo kunnen we overal gemakkelijk en snel ter plaatse zijn. Heeft u vragen over het verwijderen van uw betonvloer? Neem dan contact met ons op, wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een betonvloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Diverse soorten vloeren verwijderen

JongDijk verwijderd niet alleen betonvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren van allerlei soorten vloeren. Van plavuizen tot pvc en van parket tot betonvloeren, wij verwijderen uw oude vloer vakkundig en professioneel. Deze vloeren zijn ook erg gecompliceerd om te verwijderen, maar het team van JongDijk staat voor u klaar om aan de slag te gaan!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van betonvloeren maar ook vele andere soorten vloeren. Wilt u een vloer laten verwijderen en bent u op zoek naar een proffecioneel team die de klus voor u kan klaren? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu