Betonvloer verwijderen

Betonvloer laten verwijderen door JongDijk

Het verwijderen van een betonvloer of cement(dek)vloer is een zeer lastige en tijdrovende klus. Het kan dan vrijwel ook niet handmatig gedaan worden. U kunt dan ook het beste de verwijdering van een betonvloer uit laten besteden door een professioneel bedrijf. JongDijk helpt u graag verder. Wij beschikken over de juiste apparaten om uw vloer snel te verwijderen, waardoor u zo min mogelijk ongemak ervaart. Ons team heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten voor diverse kleine en grote opdrachtgevers. Door onze centrale ligging in Nederland kunnen we snel bij u ter plaatse zijn. Heeft u vragen over het verwijderen van uw betonvloer? Neem dan contact met ons op, wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een betonvloer?

Vul hier geheel vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe prijsopgave.

Kosten betonvloer verwijderen 

De prijs voor het verwijderen van een betonvloer zijn afhankelijk van de dikte van de vloerplaat. Is de vloer erg dik, dan vergt dit logischerwijs meer werk en zal er ook meer puin vrijkomen. Voordat er een prijs kan worden vastgesteld, zou er eerst een inschatting van de hoeveelheid puin gemaakt moeten worden en op basis daarvan hoe groot de puincontainer moet zijn. De vloerverwijding, inclusief het afvoeren van het puin, berekenen we per m². U kunt rekenen op prijzen tussen de €15 en €45 per m², exclusief puincontainer en BTW.

Zonder specifieke gegevens over uw situatie is het voor ons lastig om een vaste prijs te noemen. Elke betonvloer is immers anders qua afmetingen en dikte. Bovendien is het voor ons belangrijk om te weten of er wapeningsstaal aanwezig is en welk soort beton er is gebruikt. Bent u toch benieuwd naar de prijs, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend ons offerteformulier invullen.

Waarom een betonnen vloer verwijderen?

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom u tot het besluit komt uw betonnen vloer te laten verwijderen. U gaat bijvoorbeeld verhuizen en wilt een nieuwe vloer gaan leggen. Of u wilt de indeling van uw woning of bedrijfspand veranderen. Andere voorbeelden zijn:

  • U wilt leidingwerk aan laten leggen;
  • Er moet betonrot verwijderd worden;
  • De fundering is toe aan herstel.

Diverse soorten vloeren verwijderen

JongDijk verwijderd niet alleen betonvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren van allerlei soorten vloeren. Van plavuizen tot pvc en van parket tot betonvloeren, wij verwijderen uw oude vloer vakkundig en professioneel. Deze vloeren zijn ook erg gecompliceerd om te verwijderen, maar het team van JongDijk staat voor u klaar om aan de slag te gaan!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

  • Projectadres
  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu