Grindvloer verwijderen 

Grindvloer laten verwijderen 

Wilt u uw grindvloer laten verwijderen? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of omdat u bent uitgekeken op uw huidige vloer? JongDijk helpt u graag verder. Een grindvloer, ook wel bekend als woongrind, siergrind, interieurgrind of natuursteentapijt, is namelijk een zeer moeilijke vloer om te verwijderen. Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste kennis en goed gereedschap om uw grindvloer vakkundig uit uw woning of pand te halen. Wij staan klaar om te helpen!

Bent u benieuwd wat het kost om uw grindvloer te laten verwijderen? Vraag gratis een offerte aan!

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Grindvloer verwijderen kosten

De prijs voor het weghalen van een grindvloer is afhankelijk van diverse factoren. De belangrijkste factor is op welke ondervloer de grindvloer is aangebracht. Logischerwijs vergt ieder type ondervloer zijn eigen aanpak bij het verwijderen van de grindvloer. Zonder gegevens over uw specifieke situatie is het dan ook lastig om een prijs vast te stellen. Wilt u zeker weten waar u aan toe bent, dan kunt u het beste een gratis offerte aanvragen.

Grindvloer verwijderen

Grindvloer verwijderen met vloerverwarming 

Siergrind verwijderen waar vloerverwarming onder ligt kan een uitdaging zijn. Het is belangrijk dat de vloerverwarming onbeschadigd blijft. Er moet rekening gehouden worden met de verschillende installatiemethoden voor vloerverwarmingen. Er zijn methodes zoals het plaatsen in netten of matten, in een speciale onderlaag of bijvoorbeeld in droogbouwsystemen. Elk van deze installatiemethoden heeft unieke kenmerken waar over nagedacht moet worden tijdens het verwijderen van de grindvloer. Jongdijk heeft jarenlange ervaring in het verwijderen van vloeren. Door onze ervaring kunt u gerust het verwijderingsproces aan ons overlaten. Wij zullen de siergrindvloer verwijderen zonder beschadigingen te maken aan de vloerverwarming.

Verschillende typen vloeren verwijderen 

Naast het verwijderen van een grindvloer, kunt u bij ons ook terecht voor de demontage van vele andere soorten vloeren! Vloerverwijdering is een grote en zware klus. Daarnaast is het hebben van de juiste materialen om uw vloer te verwijderen erg belangrijk. De ondervloer kan namelijk erg snel beschadigd raken als dit niet op de juiste manier gebeurd. Gelukkig kan JongDijk de meest vasthoudende vloerafwerkingen demonteren. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of bent u benieuwd naar het verloop van uw project. Ons team helpt u graag verder!

Onze andere diensten

Naast het verwijderen van grindvloeren en andere vloeren zoals cementdekvloeren, is JongDijk Dienstverleners ook gespecialiseerd in vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6. Gaat u binnenkort verhuizen? Schakel dan JongDijk in voor de ontruiming van uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemontages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu