Grindvloer verwijderen

Grindvloer verwijderen door JongDijk

Wilt u uw grindvloer laten verwijderen? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of omdat u bent uitgekeken op uw huidige vloer? JongDijk helpt u graag verder. Een grindvloer, ook wel bekend als woongrind, interieurgrind of natuursteentapijt, is namelijk een zeer moeilijke vloer om te verwijderen. Hiervoor is dan ook speciaal materiaal voor nodig. Wij beschikken over de juiste kennis en goed gereedschap om uw grindvloer vakkundig te verwijderen. JongDijk is al jaren de specialist in het verwijderen van vloeren voor particulieren en bedrijven. Gaat u zelf aan de slag, dan zult u merken dat het een onbegonnen taak is. Het is niet alleen een zware fysieke inspanning, maar er bestaat ook een groot risico op beschadiging van de ondervloer. Bovendien kan er schade ontstaan aan muren, ramen of inboedel door opspattend grind. U kunt het dan ook beter uitbesteden.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een grindvloer?

Vul geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Wat kosten het verwijderen van een grindvloer?

De prijs voor het verwijderen van een grindvloer is afhankelijk van diverse factoren. De belangrijkste factor is op welke ondervloer de grindvloer is aangebracht. Iedere verharde minerale ondervloer, zoals een zandcementvloer maar ook tegelvloeren, zijn in principe geschikt om een grindvloer aan te brengen. Zelfs een houten vloer zou geschikt kunnen zijn, mits deze is uitgevlakt. Logischerwijs vergt ieder type ondervloer zijn eigen aanpak bij het verwijderen van de grindvloer. Zonder gegevens over uw specifieke situatie is het dan ook lastig om een prijs vast te stellen. Wilt u zeker weten waar u aan toe bent, dan kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen.

cementdekvloer verwijderen

Verschillende type vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van een grindvloer, kunt u bij ons ook terecht voor de demontage van vele andere soorten vloeren! Vloerverwijdering is een grote en zware klus. Daarnaast is het hebben van de juiste materialen om uw vloer te verwijderen erg belangrijk. De ondervloer kan namelijk erg snel beschadigd raken als dit niet op de juiste manier gebeurd. Gelukkig kan JongDijk de meest vasthoudende vloerafwerkingen demonteren. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of bent u benieuwd naar het verloop van uw project. Ons team helpt u graag verder!

Onze diensten

Naast het verwijderen van grindvloeren en andere vloeren zoals cementdekvloeren, is JongDijk Dienstverleners ook gespecialiseerd in vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chrome-6. De afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan van Chrome-6, hierdoor kunnen we nu met gemak deze gevaarlijke stof bij u verwijderen. Gaat u binnenkort verhuizen? Schakel dan JongDijk in voor de ontruiming van uw woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Meer weten over vloerverwijdering?

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die uw grindvloer moeiteloos kan verwijderen? Dag in dag uit staat het team van JongDijk klaar om te helpen bij het verwijderen van diverse vloeren. Heeft u vragen over de vloerverwijdering of wilt u meer informatie over een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of vul direct ons offerteformulier in.

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Projectadres
  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu