Vloertegels verwijderen

Vloertegels laten verwijderen door JongDijk

Bent u op zoek naar een professional die vakkundig uw vloertegels kan verwijderen? Bijvoorbeeld omdat u een nieuw huis heeft gekocht of uitgekeken bent op uw huidige vloer? JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van vloertegels uit badkamers, keukens en woonkamers. Van keramische tegels en tegels van natuursteen tot cementtegels en plavuizen, wij hebben jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Het verwijderen van vloertegels is zeer intensief, zeker wanneer er vloerverwarming aanwezig is. Uiteraard wilt u bij de verwijdering schade aan de ondervloer voorkomen. Ons team is zeer bedreven in het verwijderen van diverse soorten vloertegels. Daarbij streven we ernaar om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U kunt uiteraard ook direct een afspraak maken door contact opnemen met één van onze professionals.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van vloertegels?

Vul hier geheel vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Wat kost het verwijderen van een tegelvloer?

Wilt u uw tegelvloer laten verwijderen, dan zitten hier natuurlijk kosten aan verbonden. Wat de precieze kosten zijn, is afhankelijk van onder meer de volgende factoren:

  • Het aantal vierkante meters;
  • Of de plavuizen zijn gelijmd of in cement zijn gelegd;
  • In wat voor soort woning u woont, bijvoorbeeld een eengezinswoning of een flatgebouw;
  • Of er genoeg ruimte is voor een puincontainer dichtbij uw woning;
  • Het eventueel na verwijdering van de vloertegels egaliseren van de vloer.

Zonder specifieke informatie over uw situatie is het voor ons lastig om een prijs vast te stellen. Voor een scherpe en complete prijsopgave kunt u altijd vrijblijvend ons offerteformulier invullen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

vloertegels verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

Wist u dat wij veel meer doen dan het verwijderen van vloertegels? Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het demonteren van verschillende soorten vloeren. Voorbeelden hiervan zijn plavuizen, pvc, parket en cementdekvloeren. Ook dit soort vloeren zijn in de meeste gevallen vaak complex om zelf te verwijderen. Gelukkig staat het team van JongDijk voor u klaar, welke vloer u ook heeft!

Meer weten over het verwijderen van vloertegels?

Wij komen graag bij u langs om uw project met succes uit te voeren. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en dus is geen opdracht ons te groot. Kiest u voor JongDijk, dan kunt u rekenen op kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid. We hebben een centrale ligging in Nederland, waardoor we gemakkelijk en snel ter plaatse kunnen zijn. Wilt u meer informatie over het verwijderen van uw vloer of bent u benieuwd op welke termijn we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu