Vloertegels verwijderen

Vloertegels laten verwijderen door JongDijk

Bent u op zoek naar een professional die vakkundig uw vloertegels kan verwijderen? Bijvoorbeeld omdat u een nieuw huis heeft gekocht of uitgekeken bent op uw huidige vloer? JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van vloertegels uit badkamers, keukens en woonkamers. Van keramische tegels en tegels van natuursteen tot cementtegels en plavuizen, wij hebben jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Heeft u vragen over het verwijderen van vloertegels? Via de knop hieronder kunt u ons direct bereiken. U wordt te woord gestaan door één van onze professionals! Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw vloertegels? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Tegels verwijderen kosten

Wilt u uw tegelvloer laten verwijderen, dan zitten hier natuurlijk kosten aan verbonden. De prijs voor het verwijderen van uw vloer is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Het aantal vierkante meters;
  • Of de plavuizen zijn gelijmd of in cement zijn gelegd;
  • In wat voor soort woning u woont, bijvoorbeeld een eengezinswoning of een flatgebouw;
  • Of er genoeg ruimte is voor een puincontainer dichtbij uw woning;
  • Het eventueel na verwijdering van de vloertegels egaliseren van de vloer.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Tegels verwijderen kosten

Tegelverwijdering met zorgvuldigheid

Het verwijderen van vloertegels is zeer intensief, zeker wanneer er vloerverwarming aanwezig is. Uiteraard wilt u bij de verwijdering schade aan de ondervloer voorkomen. Ons team kan vakkundig diverse vloertegels verwijderen zonder beschadigen te maken. Wij begrijpen dat verbouwingen en renovaties stressvol kunnen zijn. Wij streven we ernaar om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Met onze professionele aanpak kunt u rekenen op een soepele, zorgvuldige, en efficiënte verwijdering van uw vloertegels.

Diverse soorten vloeren verwijderen

Wist u dat wij veel meer doen dan het verwijderen van vloertegels? Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het demonteren van verschillende soorten vloeren. Voorbeelden hiervan zijn plavuizenpvcparket en cementdekvloeren. Ook dit soort vloeren zijn in de meeste gevallen vaak complex om zelf te verwijderen. Gelukkig staat het team van JongDijk voor u klaar, welke vloer u ook heeft!r.

Meer weten over het verwijderen van vloertegels?

Wij komen graag bij u langs om uw project met succes uit te voeren. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en dus is geen opdracht ons te groot. Kiest u voor JongDijk, dan kunt u rekenen op kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid. We hebben een centrale ligging in Nederland, waardoor we gemakkelijk en snel ter plaatse kunnen zijn. Wilt u meer informatie over het verwijderen van uw vloer of bent u benieuwd op welke termijn we u van dienst kunnen zijn?

Bij JongDijk staan wij 5 werkdagen per week voor u klaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Heeft u vragen over een vloer die u wilt laten verwijderen of zoekt u een specialist die dit voor u kan doen? Vraag dan vrijblijvende offerte aan.

Onze andere diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu