Plavuizen laten verwijderen

Plavuizen laten verwijderen door JongDijk

Heeft u besloten te gaan verhuizen of wilt u uw eigen plavuizenvloer er graag uit hebben? Door JongDijk kunt u eenvoudig en snel plavuizen laten verwijderen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei soorten vloertegels, waaronder plavuizen, maar ook leisteen, marmer en natuursteen. Of het nu gaat om gelijmde of in cement gelegen plavuizen en of u wel of niet uw vloerverwarming wilt behouden; wij regelen het voor u, inclusief de afvoer van het afval.

Plavuizen is een vloerafwerking die in veel woningen is te vinden. Het verwijderen hiervan is een flinke klus, zeker zonder de juiste kennis en materieel. Gelukkig kan uw vloer veilig en vakkundig door ons worden verwijderd, waarbij we altijd rekening houden met de dekvloer en eventuele vloerverwarming zodat er geen schade kan ontstaan. Heeft u vragen over de verwijdering van uw plavuizenvloer of prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met ons team, dan helpen we je graag verder!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van plavuizen?

Vul dan vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe prijsopgave.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Diverse type vloeren verwijderen

JongDijk staat niet alleen voor uw klaar bij het verwijderen van vloertegels, maar ook voor de verwijdering van andere soorten vloeren kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan vloeren van hout, inclusief balklaag, grindvloeren en pvc. Voorkom onnodige stress, fysieke inspanning én schade aan uw ondervloer door onze professionals in te schakelen. Tevens kunnen wij verschillende voorkomende demontagewerkzaamheden in uw woning of bedrijfspand voor u uitvoeren. We zorgen ervoor dat de ruimtes altijd bezemschoon worden opgeleverd.

Meer informatie over het verwijderen van uw vloer?

JongDijk is dé expert in vloerverwijdering. Wilt u uw plavuizen laten verwijderen door een professional? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu