Tegelvloer verwijderen

Tegelvloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u een tegelvloer laten verwijderen in uw woning of bedrijfspand? U kunt hiervoor terecht bij JongDijk. Wij zijn dé specialist in het verwijderen van verlijmde, gespijkerde en zwevende vloeren. Het verwijderen van een tegelvloer is een zware en tijdrovende klus. Zeker wanneer u niet het juiste gereedschap in huis heeft. Laat deze klus daarom uitvoeren door een professional met de juiste kennis en materialen!

Of het nu gaat om natuursteen, plavuizen, marmer of travertin, wij demonteren uw tegelvloer op een vakkundige wijze. We willen hierbij de overlast zo veel mogelijk voor u beperken. Wanneer u ons inschakelt, verkleint u bovendien de kans op beschadigingen aan uw ondervloer. Is er vloerverwarming en wilt u deze houden, dan is het nog belangrijker dat uw vloer met zorg wordt verwijderd. Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloerverwijdering?  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Maakt u liever direct een afspraak, dan kunt u direct contact opnemen met ons team!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van tegelvloer?

Vul hier geheel vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Verschillende soorten tegels verwijderen

Er zit veel verschil in het verwijderen van soorten tegels. Dit hangt niet alleen af van het soort tegel dat verwijderd moet worden, maar ook de plek waar de tegels zich bevinden. Zo moet je bij vloerverwijdering voorzichtig werken met de juiste apparatuur om eventuele vloerverwarming niet te beschadigen. Het verwijderen van muur tegels kan ook een hoop complicaties met zich meebrengen. Gelijmde tegels verwijderen verloopt vaak soepel, het kost fysiek minder kracht en er is vaak licht gereedschap voor nodig. Zodra u tegels in cement of specie heeft, bent u snel genoodzaakt om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. JongDijk is in het bezit van de juiste apparatuur om uw tegels met zorg te kunnen verwijderen.

vloertegels verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

Wist u dat wij veel meer doen dan enkel het verwijderen van tegelvloeren? Wij van JongDijk zijn namelijk gespecialiseerd in de demontage van diverse vloersoorten, waaronder plavuizen, pvc, parket en cementdekvloeren. Evenals een tegelvloer, zijn ook deze vloer vaak lastig om zelf te verwijderen. Gelukkig staat het team van JongDijk voor u klaar, zelf bij de meest hardnekkige vloeren!

Onze diensten

Naast het verwijderen van tegelvloeren, kunt u JongDijk inschakelen voor het verwijderen van plavuizen, betonvloeren, pvc en cementdekvloeren. Daarnaast bieden we nog vele andere diensten. Zo kunnen we u helpen bij een verhuizing door alles te ontruimen. Of het nu gaat om een starterswoning of een bedrijfspand, bij een verhuizing komen veel interieur demontages kijken. Het team van JongDijk gaat dag in dag uit met enthousiasme aan het werk en demonteren met gemak de zwaarste interieur stukken. Wat kan JongDijk voor u betekenen?

Meer weten over het verwijderen van een tegelvloer?

Wij komen graag bij u langs om uw vloer professioneel en vakkundig te verwijderen. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en geen opdracht is ons te groot. Kiest u voor JongDijk, dan bent u verzekerd van kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid. Door onze centrale ligging in Nederland kunnen we gemakkelijk en snel ter plaatse zijn. Wilt u meer weten over het verwijderen van uw vloer of bent u benieuwd op welke termijn we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op met ons team en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

  • Projectadres
  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu