Tegelvloer laten verwijderen 

Tegelvloer verwijderen 

Wilt u een tegelvloer laten verwijderen in uw woning of bedrijfspand? U kunt hiervoor terecht bij JongDijk. Wij zijn dé specialist in het verwijderen van verlijmde, gespijkerde en zwevende vloeren. Of het nu gaat om natuursteen, plavuizen, marmer of travertin, wij demonteren uw tegelvloer op een vakkundige wijze. We willen hierbij de overlast zo veel mogelijk voor u beperken.

De kosten voor het verwijderen van uw tegelvloer is afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van het project is. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Verschillende soorten tegels verwijderen

Er zit veel verschil in het verwijderen van soorten tegels. Dit hangt niet alleen af van het soort tegel dat verwijderd moet worden, maar ook de plek waar de tegels zich bevinden. Zo moet je bij vloerverwijdering voorzichtig werken met de juiste apparatuur om eventuele vloerverwarming niet te beschadigen. Het verwijderen van muur tegels kan ook een hoop complicaties met zich meebrengen. Gelijmde tegels verwijderen verloopt vaak soepel, het kost fysiek minder kracht en er is vaak licht gereedschap voor nodig. Zodra u tegels in cement of specie heeft, bent u snel genoodzaakt om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. JongDijk is in het bezit van de juiste apparatuur om uw tegels met zorg te kunnen verwijderen.

Demontage diverse typen vloeren

Wist u dat wij veel meer doen dan enkel het verwijderen van tegelvloeren? Wij van JongDijk zijn namelijk gespecialiseerd in de demontage van diverse vloersoorten, waaronder plavuizenpvcparket en cementdekvloeren. Evenals een tegelvloer, zijn ook deze vloer vaak lastig om zelf te verwijderen. Gelukkig staat het team van JongDijk voor u klaar, zelf bij de meest hardnekkige vloeren!

tegelvloer verwijderen
Menu