Tegelvloer laten verwijderen 

Tegelvloer verwijderen 

Wilt u een tegelvloer laten verwijderen in uw woning of bedrijfspand? U kunt hiervoor terecht bij JongDijk. Wij zijn dé specialist in het verwijderen van verlijmde, gespijkerde en zwevende vloeren.

Of het nu gaat om natuursteen, plavuizen, marmer of travertin, wij demonteren uw tegelvloer op een vakkundige wijze. We willen hierbij de overlast zo veel mogelijk voor u beperken.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Tegelvloer verwijderen kosten per m2

De kosten voor het verwijderen van een tegelvloer per m2 hangt af van verschillende factoren. De complexiteit van de klus, de benodigde apparatuur en de omvang van het project hebben allemaal invloed op de prijs. Het is mogelijk dat sommige ondervloeren extra werk vereisen. Bent u benieuwd wat de kosten per m2 zijn voor uw woning of project? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Lijmresten tegelvloer verwijderen 

Bij het verwijderen van een tegelvloer kunnen lijmresten achterblijven op de vloer. Deze lijmresten kunnen lastig zijn om volledig te verwijderen. Dit werk vereist speciale methodes en hulpmiddelen. Afhankelijk van het type lijm en de onderliggende vloer, kunnen verschillende technieken worden toegepast. Het juist verwijderen van de lijmresten maakt het mogelijk om een nieuwe vloer op een schone en egale ondergrond te plaatsen.

Verschillende soorten tegels verwijderen

Bij tegels verwijderen hangt het af wat voor soort het is. Er zit veel verschil in het verwijderen van soorten tegels. Dit hangt niet alleen af van het soort tegel dat verwijderd wordt, maar ook de plek waar de tegels zich bevinden. Zo moet je bij vloerverwijdering voorzichtig werken met de juiste apparatuur om eventuele vloerverwarming niet te beschadigen. Het verwijderen van muur tegels kan ook een hoop complicaties met zich meebrengen. Gelijmde tegels verwijderen verloopt vaak soepel, het kost fysiek minder kracht en er is vaak licht gereedschap voor nodig. Zodra u tegels in cement of specie heeft, bent u snel genoodzaakt om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. JongDijk is in het bezit van de juiste apparatuur om uw tegels te verwijderen met zorgvuldigheid.

tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen met vloerverwarming

Het verwijderen van een tegelvloer waar vloerverwarming onder ligt, vereist extra voorzichtigheid en expertise. Het proces moet zorgvuldig worden uitgevoerd om de vloerverwarming niet te beschadigen. Het professionele team van JongDijk Dienstverleners zorgt ervoor dat de tegels voorzichtig worden verwijderd en dat alles goed intact blijft.

Demontage diverse typen vloeren

Wist u dat wij veel meer doen dan alleen een tegelvloer verwijderen? Wij van JongDijk zijn namelijk gespecialiseerd in de demontage van diverse vloersoorten, waaronder plavuizenpvcparket en cementdekvloeren. Evenals een tegelvloer, zijn ook deze vloer vaak lastig om zelf te verwijderen. Gelukkig staat het team van JongDijk voor u klaar, zelf bij de meest hardnekkige vloeren!

Menu