Keuken demontage

Keuken demontage door JongDijk

Heeft u een nieuw huis gekocht, maar is de keuken niet naar uw wens? Of uw huidige woning toe aan iets nieuws? Het eruit halen van een keuken kan een hele zware klus zijn. JongDijk is gespecialiseerd in interieurdemontage en neem graag de keuken demontage op zich. Door onze vakkundige en efficiënte werkwijze kunnen we de demontage van uw keuken al binnen één dag uitvoeren. De nieuwe keuken kan snel worden geplaatst, waardoor u binnen no-time weer de lekkerste gerechten kunt maken. Wilt u weten wat voor uw project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons team.

De prijs voor interieurdemontage is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Circulaire werkwijze

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

JongDijk is er ook voor de horeca

Heeft u een horecaonderneming of is uw keuken groter dan gemiddeld? Ook dan staat het team van JongDijk voor u klaar. Wij kunnen de gehele keuken inclusief luchtafvoer en toebehoren voor u demonteren. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat de keuken en/of overige materialen netjes worden afgevoerd. Hierbij passen we – indien mogelijk – onze circulaire werkwijze toe. Zo proberen we u als demontagebedrijf volledig te ontzorgen.

keuken demonteren

Interieurdemontage

Naast het demonteren van keukens, is JongDijk ook gespecialiseerd in  andere type interieurdemontage. Voorbeelden hiervan zijn het demonteren van badkamers, databekabeling en kozijnen. De grootte van het project is voor ons niet van belang. Of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, bij ons bent u aan het juiste adres. Door onze landelijke dekking kunnen we u gemakkelijk en snel van dienst zijn. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact op met onze professionals en we helpen u graag verder!

Meer informatie over het demonteren van uw keuken?

JongDijk is dé specialist in interieurdemontage. Wilt u uw keuken laten demonteren en bent u hiervoor op zoek naar een professional? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Menu