Gelijmd parket verwijderen

Gelijmd parket laten verwijderen door JongDijk

Wilt u een gelijmd parket vloer laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf? JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Zo ook in het demonteren van gelijmde parketvloeren. Wij beschikken namelijk over de juiste materialen en kennis. Door onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw vloer op een vakkundige manier wordt verwijderd. Met onze geavanceerde machines lukt het ons vaak om uw vloer al binnen één dag te verwijderen. Hierdoor ondervindt u zo min mogelijk overlast en kunt u uw eigen bezigheden snel weer oppakken. Door onze professionaliteit zorgen we ervoor dat de ondervloer onbeschadigd blijft zodat deze weer gebruikt kan worden bij uw eventueel nieuwe vloer. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van gelijmd parket?

Vul dan geheel vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Gelijmd parket verwijderen

Verschillende type vloeren verwijderen

Bij JongDijk kunt u niet alleen terecht voor het verwijderen van gelijmd parket. Wij zijn daarnaast ook specialist in het demonteren van van vele andere soorten vloeren. Gelijmd parket is immers niet de enige soort vloer die zeer lastig te verwijderen is. JongDijk is onder meer gespecialiseerd in de demontage van betonvloeren, plavuizen, pvc en cementdekvloeren. Zeker bij gelijmde vloeren is het verwijderen een uitdaging, maar wij weten er raad mee! Bij vragen over de demontage van uw vloer kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Het team van JongDijk staat voor u klaar!

Meer weten over vloerverwijdering?

Wij verwijderen diverse soorten vloeren en staan van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 voor u klaar. Heeft u vragen over het verwijderen van uw gelijmde parket vloer en bent u op zoek naar een specialist die deze klus op vakkundige wijze kan uitvoeren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu