PVC vloer verwijderen

PVC verwijderen door JongDijk

Wilt u een PVC vloer laten verwijderen uit uw woning of bedrijfspand? Bij JongDijk Dienstverleners zit u goed! Wij zijn een professioneel en betrokken bedrijf, gespecialiseerd in het verwijderen van PVC vloeren. Een PVC vloer die goed is verlijmd, is erg lastig om eruit te halen. Zonder het juiste gereedschap wordt de klus vrijwel onmogelijk. Bovendien is er daardoor ook een grotere kans dat de ondervloer wordt beschadigd. Laat het daarom door onze professionals doen!

De geavanceerde machines van JongDijk verwijderen voordelig, veilig én snel elke PVC vloer, en dat vaak al binnen een dag! Zo ondervindt u weinig tot geen overlast en kunt u snel weer verder met uw bezigheden. Bent u van plan om een nieuwe vloer te laten plaatsen? Dan is het zeer van belang dat bij demontage van de vloer de ondervloer onbeschadigd blijft. Door dit uit te besteden aan JongDijk, weet u zeker dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd!

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

PVC vloer verwijderen kosten

Een PVC vloer eruit halen gaat niet gemakkelijk. Deze vloeren worden vaak met sterke lijm aan de ondervloer vastgelijmd. Om beschadigingen te voorkomen, is het aanbevolen om de vloer te laten verwijderen door specialisten. De prijs voor het verwijderen van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Een grotere oppervlakte vergt meer tijd en arbeid. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Verschillende type vloeren verwijderen

Wist u dat u bij JongDijk ook terecht kunt voor het demonteren van andere soorten vloeren? Net als bij de verwijdering van PVC, kan het eruit halen van een vloer erg moeizaam gaan, zeker als u niet beschikt over de juiste kennis en materieel. Denk hierbij aan parketvloerenvloerbedekking en plavuizen. JongDijk kan voor u de meest hardnekkige vloerafwerkingen demonteren. Doordat sommige vloeren extreem verlijmd kunnen zijn, is het verwijderen ervan een grote uitdaging. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of wilt u direct een offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder!

vloerverwijdering utrecht

Meer weten over het verwijderen van PVC?

Wij demonteren diverse soorten vloeren. Ons team staat 5 werkdagen per week tussen 9:00 en 17:00 uur voor u klaar. Heeft u een vraag over de verwijdering van uw PVC vloer en bent u op zoek naar een specialist die deze klus u uit handen kan nemen? Vraag dan nu uw offerte aan

Onze andere diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu