PVC vloer verwijderen

PVC vloer verwijderen door JongDijk

Wilt u uw PVC vloer laten verwijderen uit uw bedrijfspand of woning? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel en ervaren bedrijf, gespecialiseerd in het verwijderen van diverse soorten vloeren, waaronder PVC. Het demonteren van een PVC vloer kan erg uitdagend zijn, zeker wanneer het om een verlijmde vloer gaat. Beschikt u niet over de juiste kennis en materieel, dan wordt de klus vrijwel onmogelijk. Beschadiging van de ondervloer is hierbij een groot risico. Laat uw vloer daarom verwijderen door de professionals van JongDijk. Met onze geavanceerde machines kunnen wij elke vloer veilig, vakkundig én snel demonteren. In de meeste gevallen kunnen wij de vloer binnen één dag verwijderen. Op deze manier ondervindt u weinig overlast en kunt u gauw weer verder met uw bezigheden. Wilt u na de verwijdering van uw PVC vloer een nieuwe vloer laten plaatsen? Dan is het nog meer van belang dat tijdens de demontage de ondervloer onbeschadigd blijft. Kiest u voor JongDijk, dan kunt u er zeker van zijn dat de klus vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw PVC vloer?

Vul dan vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Diverse soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk kunt u niet alleen terecht voor het verwijderen van PVC vloeren, maar ook voor het demonteren van vele andere soorten vloeren. Net als PVC vloeren, kunnen die erg complex zijn om te verwijderen. Dit is al helemaal het geval wanneer de juiste machines niet aanwezig zijn. U kunt hierbij denken aan parketvloeren, vloerbedekking en plavuizen. Zelfs voor de meest hardnekkige vloeren kunt u rekenen op het team van JongDijk. Sommige vloeren kunnen namelijk extreem verlijmd zijn, waardoor het verwijderen zonder machines niet mogelijk is zonder de ondervloer te verwijderen. Heeft u vragen over het demonteren van uw vloer of wilt u liever direct een offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder!

Onze diensten

JongDijk is niet alleen specialist in het verwijderen van vloeren, ook zijn we inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van chrome-6. Dit is een gevaarlijke stof die op een veilige manier verwijderd moet worden. Daarnaast kunnen we u bijstaan bij een verhuizing. Het team van JongDijk heeft veel ervaring met het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, dit hebben we dan ook snel geklaard. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Wat kan JongDijk voor u betekenen?

Meer weten over vloerverwijdering?

Wij demonteren diverse soorten vloeren. Ons team staat 5 werkdagen per week tussen 9:00 en 17:00 uur voor u klaar. Heeft u een vraag over de verwijdering van uw PVC vloer en bent u op zoek naar een specialist die deze klus vakkundig kan uitvoeren? Neem dan nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu