Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen

Het is belangrijk bij het verwijderen van vloerbedekking is dat u over de juiste materialen bezit. Dit is belangrijk voor kleine oppervlaktes, maar voor een grote oppervlakte is het essensteel om de juiste materialen te hebben en extra handjes die u daar bij kunnen helpen. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het verwijderen van vloerbedekking, zowel in grote als kleine ruimtes. Schakelt u ons in, dan kunt u er zeker van zijn dat uw vloer vakkundig wordt gedemonteerd. Bovendien verkleint u zo de kans op schade aan uw ondervloer.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloer verwijderen in Utrecht?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Tapijt verwijderen

ent u van plan te verhuizen naar een nieuwe woning en moet u de vloer verwijderen? Of bent u ontevreden over de huidige vloer van uw woning? Wij staan voor u klaar om te helpen uw vloer te verwijderen. Het verwijderen van een tapijt kan namelijk veel tijd in beslag nemen, zeker wanneer u niet beschikt over de juiste materialen. Uw vloer kan namelijk extreem vast gelijmd zijn aan de vloer en dat is lastig los te krijgen. Jongdijk is de specialist in vloerverwijdering van diverse hardnekkig vloertypen.  Of het nu tapijt is of een betonvloer, wij weten precies hoe we uw vloer vakkundig kunnen demonteren. Heeft u vragen over de verwijdering van uw vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt via de oranje button een direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Doordat een plavuizen vloer duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, ziet u deze vloer regelmatig. Wat veel mensen over het hoofd zien is dat de vloer zeer lastig is om te demonteren. Daarom moet de verwijdering hiervan op een correcte manier worden uitgevoerd. Plavuizen kunnen bijvoorbeeld gelijmd zijn of in cement gelegd. Dit heeft invloed op de demontage. Bovendien moet er rekening worden gehouden met de dekvloer en eventuele vloerverwarming. JongDijk heeft de juiste machines om plavuizen eenvoudig te verwijderen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Verwijdering parketvloer

Parket is een veelvoorkomende vloer. De vloer kan in diverse patronen worden gelegd waardoor het verwijderen zeer lastig is. Door deze complexiteit maken we gebruik van diverse technieken en machines. Wij streven er naar om uw vloer binnen 1 dag te verwijderen. Zodat u de minste overlast ervaart en zo snel mogelijk weer door kunt gaan met uw dagelijkse bezig heden. Wanneer u de keuze maakt dat u de ondervloer wilt houden voor de nieuwe vloer. Dan zijn wij de partij voor u. Wij verwijderen op professionele wijze uw vloer met minimale schade aan de ondervloer.

vloerbedekking verwijderen

Onze diensten

Naast het verwijderen van verschillende type vloeren, biedt JongDijk dienstverleners vele andere diensten. We zijn expert in het verwijderen van chroom-6. Daarnaast kunnen we u ook goed van dienst zijn bij een verhuizing. Zo ontruimen we met gemak een woning of bedrijfspand. Bij  verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kan JongDijk u van dienst zijn?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

We zijn niet alleen gespecialiseerd in de verwijdering van bovenstaande vloeren, maar ook in typen als de cementdekvloer, pvc, kurk, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Wilt u meer weten over de verwijdering van uw vloer? En bent u op zoek naar een expert die dit voor u kan regelen? Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden van vloerverwijdering in Utrecht!

Offerte aanvragen

Menu