Kurkvloer verwijderen

Kurkvloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u een kurkvloer laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf? JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van vele vloeren. Ook voor het verwijderen van een kurkvloer, beschikken wij over de juiste materialen en kennis om uw vloer te verwijderen. Door onze jaren ervaring zullen wij ervoor zorgen dat uw vloer snel verwijderd word en uw ondervloer niet beschadigd raakt. Het team van JongDijk werkt dag in dag uit me veel plezier en staat klaar om ook uw vloer succesvol te verwijderen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw vloer? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wilt u liever meteen een afspraak maken? Dat kan door contact op te nemen met één van onze professionals. JongDijk helpt u graag verder!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een kurkvloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

houten vloer verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

Bij ons kunt u niet allen terecht voor een kurkvloer. JongDijk is specialist in het demonteren van veel verschillende soorten vloeren. Hierbij kunt u denken aan plavuizen, pvc, parket en cementvloeren. Al deze vloeren zijn ook zeer lastig om te verwijderen. Maar welke vloer u ook heeft, JongDijk staat voor u klaar. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over het verwijderen van uw kurkvloer?

JongDijk komt graag bij u langs om uw opdracht opdracht te bespreken en uit te voeren. Door onze vele ervaring is geen project ons te groot. Bij ons kunt u dan ook rekenen op kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid. Door onze centrale ligging kunnen wij overal eenvoudig en snel ter plaatse zijn. Wilt u meer informatie over het verwijderen van uw houten vloer 0f bent u benieuwd op welk termijn wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu