Houten vloer verwijderen

Houten vloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u uw houten vloer laten verwijderen? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of omdat u uw huidige vloer wilt vervangen voor een nieuwe? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van onder meer gespijkerde, verlijmde en zwevende vloeren. Zelf beginnen aan vloerverwijdering is vrijwel altijd een tijdrovende en fysiek zware klus. Bovendien komen houten vloeren in verschillende varianten en zijn er diverse houtsoorten die hierbij worden gebruikt, zoals eiken, vuren, kersen, grenen, essen en – de meest voorkomende – berken.

Wilt u zeker weten dat uw vloer op een vakkundige wijze wordt verwijderd? Wij beschikken over de juiste kennis en materieel om uw vloer snel te verwijderen. Daarbij willen we de overlast zoveel mogelijk beperken. Ook verkleint u op deze manier de kans op beschadigingen aan de ondervloer. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw vloer? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Liever meteen een afspraak maken? Dat kan door contact op te nemen met één van onze professionals. We helpen u graag verder!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een houten vloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

houten vloer verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

Bij ons kunt u voor veel meer terecht dan alleen het verwijderen van houten vloeren. JongDijk is niet voor niets dé specialist in het demonteren van allerlei vloersoorten. Hierbij kunt u denken aan plavuizen, pvc, parket en cementdekvloeren. Ook deze vloeren zijn veelal lastig om zelf te verwijderen. Welke vloer u ook heeft, het team van JongDijk staat voor u klaar!

Meer weten over het verwijderen van uw houten vloer?

JongDijk komt graag bij u langs om uw opdracht uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring is geen project ons te groot. Bij ons kunt u dan ook rekenen op kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid. Door onze centrale ligging kunnen wij overal eenvoudig en snel ter plaatse zijn. Wilt u meer informatie over het verwijderen van uw houten vloer 0f bent u benieuwd op welk termijn wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu