Houten vloer verwijderen

Houten vloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u uw houten vloer laten verwijderen? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of omdat u uw huidige vloer wilt vervangen voor een nieuwe? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van onder meer gespijkerde, verlijmde en zwevende vloeren. Zelf beginnen aan vloerverwijdering is vrijwel altijd een tijdrovende en fysiek zware klus. Bovendien komen houten vloeren in verschillende varianten en zijn er diverse houtsoorten die hierbij worden gebruikt, zoals eiken, vuren, kersen, grenen, essen en – de meest voorkomende – berken.

Wilt u zeker weten dat uw vloer op een vakkundige wijze wordt verwijderd? Wij beschikken over de juiste kennis en materieel om uw vloer snel te verwijderen. Daarbij willen we de overlast zoveel mogelijk beperken. Ook verkleint u op deze manier de kans op beschadigingen aan de ondervloer. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw vloer? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Liever meteen een afspraak maken? Dat kan door contact op te nemen met één van onze professionals. We helpen u graag verder!

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Houten vloeren met diverse ondervloeren verwijderen

Het verwijderen van houten vloeren waarbij verschillende soorten ondervloeren aanwezig zijn, kan een uitdagende taak zijn. Het komt regelmatig voor dat er onder de houten vloer spaanplaten tot zelfs oude tegelvloeren ontdekt worden. Bij JongDijk zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen zonder schade aan de onderliggende structuur te veroorzaken. Wij hebben het benodigde gereedschap bij ons, ongeacht het type ondervloer dat wij aantreffen. Hierdoor kunnen wij het verwijderingsproces efficiënt en professioneel uitvoeren.

vloerverwijdering utrecht

Kosten houten vloer verwijderen

De prijs voor het verwijderen van uw houten vloer is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Gespijkerde houten vloer verwijderen

Het verwijderen van een gespijkerde houten vloer kan een uitdagende klus zijn die zorgvuldigheid en geduld vereist. Het is belangrijk om te controleren of er geen leidingen onder de vloer liggen. De spijkers moeten één voor één uit de vloer worden getrokken met behulp van een klauwhamer of een speciale nageltrekker. JongDijk werkt altijd voorzichtig zodat er geen schade wordt gemaakt.

Meer weten over het verwijderen van uw houten vloer?

JongDijk komt graag bij u langs om uw opdracht uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring is geen project ons te groot. Bij ons kunt u dan ook rekenen op kwaliteit, bekwaamheid en doelgerichtheid. Door onze centrale ligging kunnen wij overal eenvoudig en snel ter plaatse zijn. Wilt u meer informatie over het verwijderen van uw houten vloer 0f bent u benieuwd op welk termijn wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Bij JongDijk staan wij 5 werkdagen per week voor u klaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Onze andere diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu