Spaanplaat ondervloer verwijderen

Spaanplaat ondervloer laten verwijderen door JongDijk

Bij JongDijk kunt u terecht voor het laten verwijderen van uw spaanplaat ondervloer. Het is vrijwel onmogelijk om zelf uw spaanplaat ondervloer te verwijderen, omdat er specialistische apparatuur voor nodig is. Een spaanplaat ondervloer wordt namelijk in de meeste gevallen niet alleen vastgelijmd aan het beton maar ook vastgespijkerd op de vloer. Wanneer u de ondervloer zelf gaat verwijderen, is het een tijdrovende klus. Schakel daarom JongDijk in als dé specialist op het gebied van spaanplaat ondervloer verwijderen en demontage. Bovendien verkleint u daarmee de kans dat de dekvloer wordt beschadigd en deze opnieuw geëgaliseerde zou moeten worden bij het plaatsen van een nieuwe vloer. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en machines waardoor de vloer in een handomdraai verwijderd wordt. Zo ervaart u weinig overlast en het scheelt u enorm veel tijd. Bent u benieuwd naar de kosten van het verwijderen van uw spaanplaat ondervloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw spaanplaat ondervloer?

Vul hier vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Spaanplaat ondervloer verwijderen

Verschillende soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk kunt u niet alleen terecht voor de demontage van uw spaanplaat ondervloer. Wij zijn namelijk ook specialist in het verwijderen van vele andere soorten vloeren. Door onze geavanceerde machines zijn we in staat om zelfs de meest hardnekkige ondervloeren te verwijderen. Zo verwijderen we met gemak onder andere pvc, tegelvloeren, plavuizen en grindvloeren. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Meer weten over het verwijderen van een spaanplaat ondervloer?

We komen graag bij u langs om uw vloer op een professionele en vakkundige manier te verwijderen. Ons team beschikt over alle kennis en vaardigheden die nodig is en pakt alle opdrachten met beide handen aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het verwijderen van uw spaanplaat ondervloer. Neem dan contact met ons op en dan helpen we u graag!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu