Spaanplaat ondervloer verwijderen 

Spaanplaat ondervloer laten verwijderen door JongDijk

Bij JongDijk kunt u terecht voor het laten verwijderen van uw spaanplaat ondervloer. Het is vrijwel onmogelijk om zelf uw spaanplaat ondervloer te verwijderen, omdat er specialistische apparatuur voor nodig is. Een spaanplaat ondervloer wordt altijd  vastgelijmd. Wanneer u de ondervloer zelf gaat verwijderen, is het een tijdrovende klus. Schakel daarom JongDijk in als dé specialist op het gebied van spaanplaat ondervloer verwijderen en demontage. Wij verwijderen uw oude vloer vakkundig en professioneel met behulp van onze machines vaak al binnen 1 dag. Heeft u vragen over het verwijderen?

Via de onderstaande knop kunt u ons bellen. Wij staan gereed om al uw vragen te beantwoorden!

Bovendien verkleint u daarmee de kans dat de dekvloer wordt beschadigd en deze opnieuw geëgaliseerd zou moeten worden bij het plaatsen van een nieuwe vloer. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en machines waardoor de vloer in een handomdraai verwijderd wordt. Zo ervaart u weinig overlast en het scheelt u enorm veel tijd. Bent u benieuwd naar de kosten van het verwijderen van uw spaanplaat ondervloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Spaanplaat verwijderen kosten 

Het verwijderen van de spaanplaten is lastig en vergt veel tijd. Dit komt omdat spaanplaten altijd vastgelijmd worden. Daarnaast varieert de prijs voor het verwijderen van spaanplaten door verschillende factoren zoals de omvang van het project, de locatie en de benodigde materialen.
Wanneer u wilt dat dit professioneel gebeurt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ervaring in het verwijderen van spaanplaat ondervloeren in zowel kleine als grote ruimtes. Zeker als het om grote oppervlakten gaat, bijvoorbeeld in woningen, kantoren, winkels, beursgebouwen, vergaderruimtes, sportzalen of overheid- en onderwijsinstellingen. Het team van JongDijk gaat altijd vakkundig te werk.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Vloeren verwijderen inclusief spaanplaat ondervloeren 

Het verwijderen van vloeren waar spaanplaat ondervloeren liggen is een uitdagende taak. Spaanplaat ondervloeren worden altijd vastgelijmd aan diverse soorten vloeren. Denk hierbij aan vloeren van hout, parket, tegels of beton. Bij beton wordt het verwijderen al helemaal een moeilijke taak. Het zit vaak niet alleen vastgelijmd maar ook vastgespijkerd op de vloer. Dit maakt het verwijderen nog lastiger. Het vastlijmen wordt vaak gedaan zodat de vloer niet na een korte tijd al los komt.

Het is raadzaam om een professioneel vloerverwijdering bedrijft in te schakelen om deze taak zorgvuldig uit te laten voeren.

Verschillende soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk kunt u niet alleen terecht voor de demontage van uw spaanplaat ondervloer. Wij zijn namelijk ook specialist in het verwijderen van vele andere soorten vloeren. Door onze geavanceerde machines zijn we in staat om zelfs de meest hardnekkige ondervloeren te verwijderen. Zo verwijderen we met gemak onder andere pvctegelvloerenplavuizen en grindvloeren.

Bij JongDijk staan wij 5 werkdagen per week voor u klaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Heeft u vragen over een vloer die u wilt laten verwijderen of zoekt u een specialist die dit voor u kan doen? Vraag dan vrijblijvende offerte aan.

vloerverwijdering utrecht

Meer weten over het verwijderen van een spaanplaat ondervloer?

We komen graag bij u langs om uw vloer op een professionele en vakkundige manier te verwijderen. Ons team beschikt over alle kennis en vaardigheden die nodig is en pakt alle opdrachten met beide handen aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het verwijderen van uw spaanplaat ondervloer. Neem dan contact met ons op en dan helpen we u graag!

Onze andere diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu