Beton verwijderen

Beton verwijderen

Het verwijderen van een betonvloer kan een uitdaging zijn. U heeft hiervoor niet alleen professioneel gereedschap voor nodig, maar ook fysieke kracht. Wij van JongDijk zijn gespecialiseerd in het verwijderen van hardnekkige typen vloeren. Wij beschikken dan ook over de juiste kennis en materiaal om vakkundig en efficiënt te werk te gaan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van beton?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Een betonvloer verwijderen

Het verwijderen van een betonvloer kunt u vergelijken met het verwijderen van een muur. Het verwijderen hiervan kan dan ook niet handmatig gedaan worden. Voor dit soort werkzaamheden wordt er een sloophamer gebruikt. Door de kracht van de sloophamer wordt het cement poreus en kan het verwijdert worden. In de meeste gevallen zit er ook wapeningsstaal in het beton gegoten. Dit wordt door middel van een slijptol geslepen en verwijdert. Tijdens het slopen van een betonvloer kan er veel stof vrijkomen. Slopen met water kan dan ook een goede optie wezen. Zo kan het stof niet in de lucht vliegen.

Verwijderen van verschillende typen vloeren

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van beton. Ook voor het demonteren van andere soorten vloeren kunt u bij ons terecht. Ook wanneer u niet de juiste kennis of apparatuur heeft, kan het demonteren van een vloer erg lastig zijn. Wij helpen u hier graag bij.

Wij verwijderen vrijwel ieder soort vloer. Heeft u vragen over het verwijderen van uw betonvloer? Of wilt u weten wat de kosten worden voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie.

Vloerbedekking verwijderen

JongDijk is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van vloerbedekking, maar ook in het demonteren van andere soorten vloeren! Zeker zonder de juiste kennis en apparatuur is het verwijderen van vloeren niet voor iedereen weggelegd. Wij nemen het graag voor u uit handen. Wat voor vloer u ook heeft, van cementdekvloeren en pvc tot parketvloeren, wij regelen het voor u. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloerbedekking of wilt u weten wat de kosten zijn voor uw project? Neem vrijblijvend contact op. Ons team voorziet u graag van informatie!

Onze diensten

Naast het verwijderen van beton, zijn wij ook inzetbaar voor andere projecten. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het verwijderen van Chroom-6. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, interieurdemontages en gevelreinigingen. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Meer weten over het verwijderen van beton?

Het team van JongDijk bestaat uit enthousiaste en vakkundige experts, die elke dag opnieuw klaarstaan om uw project tot een succes te maken. Zoekt u een bedrijf waaraan u met een gerust hart uw project uit handen kunt geven? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen voor het verwijderen van vloerbedekking

Menu