ondervloer verwijderen

Ondervloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u een ondervloer verwijderen in uw woning of bedrijfspand? Het team van JongDijk staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de verwijdering van verschillende soorten vloeren. Het demonteren van een ondervloer is behoorlijk complex. Een voorbeeld hiervan is het verwijderen van een spaanplaat ondervloer. In dit geval komt de ondervloer in hele kleine stukjes los en daardoor is het zeer tijdrovend. Bovendien kunnen er bij de demontage van tapijt en PVC lijmresten op de ondervloer blijven zitten. Wij zorgen ervoor dat deze rest vakkundig verwijderd worden. Onze medewerkers beschikken namelijk over de juiste kennis en materieel om uw ondervloer zo professioneel mogelijk te verwijderen. Zo ervaart u weinig overlast en scheelt het u enorm veel tijd. Heeft u vragen over het verwijderen van uw ondervloer of  wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw ondervloer?

Vul hier vrijblijvend het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Verschillende soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk kunnen we diverse vloeren demonteren. Van een houten vloer tot vloerbedekking en van cementvloer tot plavuizen, wij kunnen het regelen. Daarnaast beschikken we over geavanceerde machines om zelfs de meest hardnekkige vloeren te verwijderen. Door ons gebruik van de juiste apparatuur is de kans op schade ook aanzienlijk kleiner. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Het team van JongDijk helpt u graag verder.

Meer weten over het verwijderen van een ondervloer?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van verschillende soorten vloeren. Wilt u een ondervloer laten verwijderen door professionals die met de juiste apparatuur de klus komen klaren? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu