Vloer verwijderen Mijdrecht

Vloer verwijderen in Mijdrecht van diverse type vloeren

Wilt u gaan verhuizen en moet u in uw nieuwe woning de vloer eruit? Of wilt u een nieuwe vloer in uw huidige woning? Schakel dan het team van JongDijk in! Het zelf verwijderen van vloeren neemt veel tijd in beslag, zeker wanneer u niet beschikt over de juiste materialen. Denk maar aan extreem verlijmde vloer, deze zijn zeer lastig te verwijderen.

JongDijk is de specialist in vloerverwijdering van diverse hardnekkige vloertypen in Mijdrecht en omstreken. Of u nu plavuizen heeft, pvc. parket of een betonvloer, wij weten precies hoe we uw vloer vakkundig kunnen demonteren. Heeft vragen over de verwijdering van uw vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt via de oranje button een direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor het verwijderen van uw vloer hebben diverse factoren invloed op de kosten, waaronder de grootte van het project en het type vloer. Wilt u graag de exacte kosten weten over uw specifieke situatie? Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Vloerbedekking verwijderen

Bij het verwijdering van vloerbedekking is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste materialen. Al helemaal wanneer het gaat om een grote oppervlakte vloerbedekking moet dit professioneel wordt uitgevoerd om het gewenste eindresultaat te bereiken. Onze specialisten hebben een heleboel ervaring met het verwijderen van vloerbedekking, zowel in grote als klein ruimtes. Wanneer u ons inschakelt om uw vloer te verwijderen zullen wij streven om dit binnen 1 dag te doen. Ook verkleind u de kans op schade aan uw ondervloer door een professioneel bedrijf in te schakelen.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Doordat plavuizen een duurzame en onderhoudsvriendelijk vloer is. Is dit vloer typen veel voorkomend. Waar veel mensen niet bij stil staan, is dat de vloer zeer lastig te demonteren is. De verwijdering van een plavuizen vloer moet een op correcte manier worden uitgevoerd. Plavuizen vloeren kunnen bijvoorbeeld gelijmd zijn of de vloer is in cement gelegd. Dit heeft invloed op de demontage. Bovendien moet er rekening worden gehouden met de dekvloer en eventuele vloerverwarming. JongDijk heeft de juiste tools om plavuizen eenvoudig te verwijderen.

Verwijdering parketvloer

Net als plavuizen is parket een veelvoorkomende vloer. De vloer kan in diverse patronen worden gelegd waardoor het verwijderen zeer lastig is. Door deze complexiteit maken we gebruik van diverse machines. Daardoor kunnen we in meeste gevallen uw vloer binnen 1 dag te verwijderen. Op deze manier ondervindt u het minste overlast en kunt u snel weer verder met uw normale bezigheden.

Wilt u uw huidige ondervloer blijven gebruiken bij uw nieuwe vloer? Door JongDijk in te schakelen wordt het parket op een professionele wijze verwijderd en wordt zo de schade aan de ondervloer beperkt.

parket vloer verwijderen

Onze diensten

Naast het verwijderen van verschillende type vloeren, biedt JongDijk dienstverleners vele andere diensten. We zijn expert in het verwijderen van chroom-6. Daarnaast kunnen we u ook goed van dienst zijn bij een verhuizing. Zo ontruimen we met gemak een woning of bedrijfspand. Bij  verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kan JongDijk u van dienst zijn?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

We zijn niet alleen gespecialiseerd in de verwijdering van bovenstaande vloeren, maar ook in typen als de cementdekvloer, pvc, kurkvloer, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Wilt u uw vloer laten verwijderen in Mijdrecht of in omstreken? En bent u op zoek naar een expert die dit voor u kan regelen? Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden van vloerverwijdering!

Menu