Vloer verwijderen Haarlem

Vloer verwijderen in Haarlem van diverse type vloeren

U gaat verhuizen, maar de vloer moet er uit of u wilt een nieuwe vloer in uw woning. Dan kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van uw vloer in Haarlem. Het kost als zelf vaak meer moeite en tijd om de vloer in uw woning te verwijderen. Zeker wanneer u niet de juiste apparatuur thuis hebt liggen voor het verwijderen van uw vloer. Dan is JongDijk de specialist die u hebt in het verwijderen van uw vloer. Het maakt niet uit welk type vloer het is of hoeveel lijm er gebruikt is voor de vloer.

Wij kunnen met onze gemotiveerde collega’s er voor zorgen dat we uw vloer netjes en nauwkeurig kunnen verwijderen. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt via de knop direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van uw vloer? Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in. Hier vult u informatie in over uw klus. Met behulp van de informatie kunnen wij de exacte kosten aan u doorgeven. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie vanuit ons!

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Vloerbedekking verwijderen

Het is van belang dat u bij het verwijderen van vloerbedekking gebruikmaakt van de juiste materialen. Als u dit niet doet kan het zijn dat u niet het gewenste eind resultaat behaalt en dat de ondervloer beschadigt. Ons personeel is goed opgeleid en heeft alle kennis van het verwijderen van vloerbedekking. Ze kunnen grote en kleine ruimtes leeghalen met de juiste materialen. Zo krijgt u na ons bezoek het gewenste eindresultaat met een minimale kans op schade aan uw ondervloer.

cementdekvloer verwijderen

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Vanwege het duurzame en onderhoudsvriendelijke aard van plavuizen, is het een veel geziene vloer. Waar veel mensen geen rekening mee houden, is dat de vloer zeer lastig te demonteren is. Daarom moet de verwijdering hiervan op een correcte manier worden uitgevoerd. Plavuizen kunnen bijvoorbeeld gelijmd of in cement gelegd zijn. Dit heeft invloed op de demontage. Bovendien moet er rekening worden gehouden met de dekvloer en eventuele vloerverwarming. JongDijk heeft de juiste machines om plavuizen eenvoudig te verwijderen.

Verwijdering parketvloer

Net als plavuizen is parket een veelvoorkomende vloer. De vloer kan in diverse patronen worden gelegd waardoor het verwijderen zeer lastig is. Door deze complexiteit maken we gebruik van diverse machines. Daardoor kunnen we in meeste gevallen uw vloer binnen 1 dag verwijderen. Op deze manier ondervindt u het minste overlast en kunt u snel weer verder met uw normale bezigheden. Wilt u uw huidige ondervloer blijven gebruiken bij uw nieuwe vloer? Door JongDijk in te schakelen wordt het parket op een professionele wijze verwijderd en wordt zo de schade aan de ondervloer beperkt.

Onze diensten

Naast het verwijderen van verschillende type vloeren, biedt JongDijk dienstverleners vele andere diensten. We zijn expert in het verwijderen van chroom-6. Daarnaast kunnen we u ook goed van dienst zijn bij een verhuizing. Zo ontruimen we met gemak een woning of bedrijfspand. Bij  verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kan JongDijk u van dienst zijn?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

We zijn niet alleen gespecialiseerd in de verwijdering van bovenstaande vloeren, maar ook in typen als de cementdekvloerpvckurkgrindvloerbetonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Wilt u meer weten over de verwijdering van uw vloer? En bent u op zoek naar een expert die dit voor u kan regelen? Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden van uw vloer verwijderen in Haarlem!

Menu