Vloer verwijderen Alphen aan den Rijn

Vloer verwijderen in Alphen aan den Rijn van diverse type vloeren

Indien u op zoek bent naar professionele hulp bij het verwijderen van uw vloer, of u nu gaat verhuizen of gewoon een nieuwe vloer wilt. U kunt bij ons terecht in Alphen aan den Rijn! Het verwijderen van een vloer is vaak tijdrovend en vereist specifieke apparatuur, die niet iedereen in huis heeft. Maar geen zorgen, bij JongDijk beschikken wij over de juiste mensen en middelen om uw vloer efficiënt en nauwkeurig te verwijderen, ongeacht het type vloer of hoeveel lijm er is gebruikt. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen door op de oranje knop te drukken.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloerverwijdering in Alphen aan den Rijn?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vloerbedekking verwijderen

Het is essentieel om de juiste tools te gebruiken bij het verwijderen van vloerbedekking, anders bestaat de kans op een minder gewenst eindresultaat en schade aan de ondervloer. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en beschikken over alle kennis om vloerbedekking veilig en effectief te verwijderen, of het nu in een groot of klein oppervlak is. Zo kunt u vertrouwen op ons voor een uitstekend resultaat zonder zorgen over de ondervloer.Het verwijderen van een plavuizen vloer

Plavuizen zijn een populaire vloerkeuze vanwege de duurzaamheid en gemakkelijke verzorging, maar het verwijderen ervan is een uitdaging. Het verwijderingsproces moet nauwkeurig worden uitgevoerd, afhankelijk van de manier waarop de plavuizen zijn gelijmd of gelegd in cement. Bovendien moet er rekening worden gehouden met de dekvloer en eventuele vloerverwarming. Gelukkig heeft JongDijk de juiste uitrusting om plavuizen snel en veilig te verwijderen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Verwijdering parketvloer

Om ervoor te zorgen dat u niet met beschadigde ondervloeren zit bij uw nieuwe vloer, moet de verwijdering van parket op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit geldt vooral vanwege het feit dat parket in diverse patronen kan worden gelegd en daardoor lastig te demonteren is. JongDijk heeft de juiste machines en ervaring om parket efficiënt en snel te verwijderen. In de meeste gevallen kunnen we dit binnen een dag doen, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt. Wilt u graag uw huidige ondervloer blijven gebruiken voor uw nieuwe vloer? Laat dan JongDijk het verwijderen van uw parket uitvoeren, zodat het op een professionele manier wordt verwijderd.

allerlei soorten vloeren laten verwijderen door de professionals van JongDijk Dienstverleners

Onze diensten

JongDijk biedt niet alleen diensten voor het verwijderen van vloeren, maar ook veel andere diensten. Zo zijn we specialist in het verwijderen van chroom-6 en helpen ze graag bij verhuizingen. Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is voor hen geen enkel probleem, en ze kunnen ook zware interieurstukken demonteren. Wilt u weten hoe JongDijk u kan helpen?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

De expertise van JongDijk strekt zich niet alleen uit tot verwijdering van parket en plavuizen, maar ook naar andere soorten vloeren, zoals cementdekvloer, pvc, kurk, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren, inclusief balklaag. Wil je meer weten over de verwijdering van jouw vloer? Zoek je een professional die dit voor je kan verzorgen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden voor het verwijderen van jouw vloer in Alphen aan den Rijn.

Offerte aanvragen

Menu