Vloer verwijderen
Rotterdam

Vloer verwijderen in Rotterdam van diverse type vloeren

Gaat u verhuizen en moet in uw nieuwe woning de vloer eruit? Of wilt u gewoon een nieuwe vloer in uw huidige woning? Schakel dan het team van JongDijk in! Het zelf verwijderen van vloeren neemt veel tijd in beslag, zeker wanneer u niet beschikt over de juiste materialen. Denk maar aan een extreem verlijmde vloer, deze zijn zeer lastig te verwijderen.

JongDijk is dé specialist in vloerverwijdering van diverse hardnekkige vloertypen in Rotterdam en omstreken. Of u nu plavuizen heeft, pvc, parket of een betonvloer, wij weten precies hoe we uw vloer vakkundig moeten demonteren. Heeft u vragen over de verwijdering van uw vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt via de groene knop direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

De kosten voor het verwijderen worden bepaald door diverse factoren. Denk hierbij aan het type vloer en de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vul geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie op uw aanvraag. 

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Vloerbedekking verwijderen

Wist u dat het van belang is dat u bij de verwijdering van vloerbedekking gebruikmaakt van de juiste materialen? Al helemaal wanneer het gaat om een groot oppervlakte vloerbedekking moet dit professioneel worden uitgevoerd om het gewenste eindresultaat te bereiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring met de verwijdering van vloerbedekking, zowel in grote als kleine ruimtes. Schakelt u ons in, dan kunt u er zeker van zijn dat uw vloer vakkundig wordt gedemonteerd. Bovendien verkleint u zo de kans op schade aan uw ondervloer.

Verwijdering parketvloer

Parketvloeren zijn net zoals plavuizen een veelvoorkomende vloer. Een parketvloer kan op verschillende manieren gelegd worden waardoor er het verwijderen zeer lastig is. Wij gebruiken daarom voor parketvloeren verschillende machines om de vloer in de meeste gevallen binnen 1 dag te verwijderen. Zo kunt u snel weer door met uw dagelijkse bezigheden en heeft u de minste last. Als u de huidige ondervloer wilt blijven gebruiken voor de nieuwe vloer. Dan zullen wij er voor zorgen dat het parket op een professionele manier wordt verwijderd en dat de schade aan de ondervloer beperkt is. Dus wilt u uw vloer verwijderen in Rotterdam? Neem dan contact met ons op! Of bel: 0850470470 voor een afspraak.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Vanwege het duurzame en onderhoudsvriendelijke aard van plavuizen, is het een veel geziene vloer. Waar veel mensen geen rekening mee houden, is dat de vloer zeer lastig te demonteren is. Daarom moet de verwijdering hiervan op een correcte manier worden uitgevoerd. Plavuizen kunnen bijvoorbeeld gelijmd zijn of in cement gelegd. Dit heeft invloed op de demontage. Bovendien moet er rekening worden gehouden met de dekvloer en eventuele vloerverwarming. JongDijk heeft de juiste machines om plavuizen eenvoudig te verwijderen.

Vloer verwijdering

Onze diensten

Naast het verwijderen van verschillende type vloeren, biedt JongDijk dienstverleners vele andere diensten. We zijn expert in het verwijderen van chroom-6. Daarnaast kunnen we u ook goed van dienst zijn bij een verhuizing. Zo ontruimen we met gemak een woning of bedrijfspand. Bij  verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kan JongDijk u van dienst zijn?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

We zijn niet alleen gespecialiseerd in de verwijdering van bovenstaande vloeren, maar ook in typen als de cementdekvloerpvckurkgrindvloerbetonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Wilt u meer weten over de verwijdering van uw vloer? En bent u op zoek naar een expert die dit voor u kan regelen? Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden van vloerverwijdering in Rotterdam!

Menu