Vloer verwijderen Den Haag

vloer verwijderen in Den Haag van diverse type vloeren

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in vloeren verwijderen? Dan zijn wij de organisatie waar u naar op zoek bent! Wij verwijderen alle soorten vloeren, betonvloeren of goed gelijmde vloerbedekking. Wij verwijderen uw vloer met precisie zodat u aan het einde het gewenste resultaat heeft. Wij werken met apparatuur zodat we elk stukje vloer er uit krijgen en dat de kans op schade aan de ondervloer minimaal is. Interesse? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Bellen kan natuurlijk ook altijd!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw vloer verwijderen in Den Haag?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vloerbedekking verwijderen

Wist u dat het van belang is dat u bij de verwijdering van vloerbedekking gebruikmaakt van de juiste materialen? Al helemaal wanneer het gaat om een groot oppervlakte vloerbedekking moet dit professioneel worden uitgevoerd om het gewenste eindresultaat te bereiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring met de verwijdering van vloerbedekking, zowel in grote als kleine ruimtes. Schakelt u ons in, dan kunt u er zeker van zijn dat uw vloer vakkundig wordt gedemonteerd. Bovendien verkleint u zo de kans op schade aan uw ondervloer.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Plavuizen is een soort vloer die u regelmatig tegenkomt en duurzaam/onderhoudsvriendelijk is. Wat veel mensen vergeten is dat de vloer lastig is om te verwijderen. Plavuizen kunnen namelijk gelijmd of in cement gelegd zijn. Daarom zul je deze vloer op een correcte manier moeten verwijderen met apparatuur die niet iedereen thuis heeft liggen. Daarbij moet er ook nog op gelet worden op dekvloer en eventuele vloerverwarming die onder de plavuizen zit. JongDijk heeft de juiste apparatuur om plavuizen eenvoudig te verwijderen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Verwijdering parketvloer

Net als plavuizen is parket een veelvoorkomende vloer. De vloer kan in diverse patronen worden gelegd waardoor het verwijderen zeer lastig is. Door deze complexiteit maken we gebruik van diverse machines. Daardoor kunnen we in meeste gevallen uw vloer binnen 1 dag te verwijderen. Op deze manier ondervindt u het minste overlast en kunt u snel weer verder met uw normale bezigheden. Wilt u uw huidige ondervloer blijven gebruiken bij uw nieuwe vloer? Door JongDijk in te schakelen wordt het parket op een professionele wijze verwijderd en wordt zo de schade aan de ondervloer beperkt.

Onze diensten

Naast het verwijderen van verschillende type vloeren, biedt JongDijk dienstverleners vele andere diensten. We zijn expert in het verwijderen van chroom-6. Daarnaast kunnen we u ook goed van dienst zijn bij een verhuizing. Zo ontruimen we met gemak een woning of bedrijfspand. Bij  verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kan JongDijk u van dienst zijn?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

We zijn niet alleen gespecialiseerd in de verwijdering van bovenstaande vloeren, maar ook in typen als de cementdekvloer, pvc, kurk, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Wilt u meer weten over de verwijdering van uw vloer? En bent u op zoek naar een expert die dit voor u kan regelen? Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden van vloerverwijdering in Den Haag.

Offerte aanvragen

Menu