Vloer verwijderen Aalsmeer

vloer verwijderen in Aalsmeer van diverse type vloeren

Bent u op zoek naar een deskundige organisatie voor het verwijderen vloeren Aalsmeer? Zoek niet verder, wij zijn hier om te helpen! Wij verwijderen alle types vloeren, of het nu beton of goed geplakte vloerbedekking is. Onze nauwkeurige aanpak garandeert dat u aan het einde tevreden zult zijn met het resultaat. Wij gebruiken professionele uitrusting om elk stukje vloer te verwijderen en om de kans op schade aan de ondervloer te minimaliseren. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel ons direct!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw vloer verwijderen in Aalsmeer?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vloerbedekking verwijderen

Wist u dat de juiste materialen cruciaal zijn bij de verwijdering van vloerbedekking? Bij het verwijderen van een groot oppervlak is het belangrijk om dit op een professionele manier te doen om het gewenste resultaat te bereiken. Onze ervaren medewerkers kunnen zowel grote als kleine ruimtes efficiënt verwijderen van vloerbedekking. Door ons in te schakelen, bent u verzekerd van een vakkundige verwijdering, waardoor schade aan uw ondervloer verminderd wordt.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Plavuizen is een veelgebruikte vloer die bekend staat om haar duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Echter, veel mensen vergeten dat het verwijderen van plavuizen een uitdaging kan zijn. Dit komt doordat plavuizen zowel gelijmd als in cement gelegd kunnen zijn. Daarom is het belangrijk om de vloer op de juiste manier te verwijderen met specifieke apparatuur, die niet bij iedereen beschikbaar is. Daarbij is het ook belangrijk om rekening te houden met de ondervloer en eventuele vloerverwarming die onder de plavuizen zit. Gelukkig heeft JongDijk de juiste apparatuur om plavuizen op een efficiënte manier te verwijderen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Verwijdering parketvloer

Net als tegels, is parket een veelvoorkomend soort vloer. Het kan in verschillende patronen worden gelegd, waardoor verwijderen complex is. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, maken we gebruik van verschillende machines. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen uw vloer binnen één dag verwijderen, zodat u weinig overlast ondervindt en snel weer door kunt gaan met uw dagelijkse activiteiten. Wilt u uw huidige ondervloer behouden bij de installatie van uw nieuwe vloer? Dan kunt u JongDijk inschakelen voor een professionele verwijdering van uw parket, waarbij de schade aan de ondervloer beperkt wordt.

Gelijmd parket verwijderen

Onze diensten

Bij JongDijk bieden we meer dan alleen vloerverwijdering. We zijn expert in het verwijderen van chroom-6 en bieden ook uitstekende ondersteuning bij verhuizingen. Wij maken het ontruimen van woningen of bedrijfspanden gemakkelijk. Tijdens verhuizingen zijn interieurdemontages vaak nodig, en wij bij JongDijk zijn in staat om zelfs de zwaarste interieurstukken te demonteren. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Onze expertise strekt zich uit tot het verwijderen van niet alleen de genoemde vloeren, maar ook van vloertypen zoals cementdekvloeren, PVC, kurk, grindvloeren, beton en houten vloeren, inclusief balklagen. Bent u benieuwd naar de verwijderingsopties voor uw vloer? Zoekt u een specialist die dit voor u kan regelen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden voor vloerverwijdering in Aalsmeer.

Offerte aanvragen

Menu