Vloerverwijdering Utrecht

Vloerverwijdering in Utrecht van diverse type vloeren

Gaat u verhuizen en moet in uw nieuwe woning de vloer eruit? Of wilt u gewoon een nieuwe vloer in uw huidige woning? Schakel dan het team van JongDijk in! Het zelf verwijderen van vloeren neemt veel tijd in beslag, zeker wanneer u niet beschikt over de juiste materialen. Denk maar aan een extreem verlijmde vloer, deze zijn zeer lastig te verwijderen. JongDijk is dé specialist in vloerverwijdering van diverse hardnekkige vloertypen in Utrecht en omstreken. Of u nu plavuizen heeft, pvc, parket of een betonvloer, wij weten precies hoe we uw vloer vakkundig moeten demonteren. Heeft u vragen over de verwijdering van uw vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt via de oranje button een direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor vloerverwijdering in Utrecht?

Vul dan geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Vloerbedekking verwijderen

Wist u dat het van belang is dat u bij de verwijdering van vloerbedekking gebruikmaakt van de juiste materialen? Al helemaal wanneer het gaat om een groot oppervlakte vloerbedekking moet dit professioneel worden uitgevoerd om het gewenste eindresultaat te bereiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring met de verwijdering van vloerbedekking, zowel in grote als kleine ruimtes. Schakelt u ons in, dan kunt u er zeker van zijn dat uw vloer vakkundig wordt gedemonteerd. Bovendien verkleint u zo de kans op schade aan uw ondervloer.

Het verwijderen van een plavuizen vloer

Vanwege het duurzame en onderhoudsvriendelijke aard van plavuizen, is het een veel geziene vloer. Waar veel mensen geen rekening mee houden, is dat de vloer zeer lastig te demonteren is. Daarom moet de verwijdering hiervan op een correcte manier worden uitgevoerd. Plavuizen kunnen bijvoorbeeld gelijmd zijn of in cement gelegd. Dit heeft invloed op de demontage. Bovendien moet er rekening worden gehouden met de dekvloer en eventuele vloerverwarming. JongDijk heeft de juiste machines om plavuizen eenvoudig te verwijderen.

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Verwijdering parketvloer

Net als plavuizen is parket een veelvoorkomende vloer. De vloer kan in diverse patronen worden gelegd waardoor het verwijderen zeer lastig is. Door deze complexiteit maken we gebruik van diverse machines. Daardoor kunnen we in meeste gevallen uw vloer binnen 1 dag te verwijderen. Op deze manier ondervindt u het minste overlast en kunt u snel weer verder met uw normale bezigheden. Wilt u uw huidige ondervloer blijven gebruiken bij uw nieuwe vloer? Door JongDijk in te schakelen wordt het parket op een professionele wijze verwijderd en wordt zo de schade aan de ondervloer beperkt.

vloer verwijderen Utrecht

Onze diensten

Naast het verwijderen van verschillende type vloeren, biedt JongDijk dienstverleners vele andere diensten. We zijn expert in het verwijderen van chroom-6. Daarnaast kunnen we u ook goed van dienst zijn bij een verhuizing. Zo ontruimen we met gemak een woning of bedrijfspand. Bij  verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Waarmee kan JongDijk u van dienst zijn?

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

We zijn niet alleen gespecialiseerd in de verwijdering van bovenstaande vloeren, maar ook in typen als de cementdekvloer, pvc, kurk, grindvloer, betonvloeren en houten vloeren inclusief balklaag. Wilt u meer weten over de verwijdering van uw vloer? En bent u op zoek naar een expert die dit voor u kan regelen? Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden van vloerverwijdering in Utrecht!

Offerte aanvragen

Menu