Dekvloer verwijderen

Dekvloer verwijderen door JongDijk

Wilt u in uw woning of bedrijfspand een dekvloer laten verwijderen, omdat u bijvoorbeeld van plan bent vloerverwarming te laten aanleggen? Hiervoor kunt u terecht bij JongDijk. Wij zijn namelijk specialist in het verwijderen van diverse typen vloeren, waaronder de dekvloer. Bij JongDijk beschikken we over de juiste kennis, kunde en materieel om de verwijdering van uw dekvloer veilig en snel uit te voeren. U kunt er ook voor kiezen om de dekvloer zelf te verwijderen, maar dit is een tijdrovende en zware uitdaging. Daarnaast zijn er vaak ijzeren netten in de dekvloer verwerkt wat het erg lastig maakt om de dekvloer te verwijderen zonder gebruik te maken van de juiste machines. Door JongDijk in te schakelen voor het verwijderen van uw dekvloer, bent u er zeker van dat de vloerverwijdering op een vakkundige manier wordt gedaan.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een dekvloer?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Dekvloer verwijderen

Verschillende type vloeren verwijderen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het demonteren van dekvloeren, maar u kunt ook bij ons terecht voor de verwijdering van andere soorten vloeren. Zo zijn we namelijk ook specialist in het verwijderen van onder andere pvc, parket, tegelvloeren, cementdekvloeren en plavuizen. Doordat we in bezit zijn van het juiste materieel en gereedschap, nemen we deze grote klussen graag voor u uit handen. Zelfs bij de meest hardnekkige vloeren staat het team van JongDijk voor u klaar! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en dan helpen we u graag verder!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is dé expert in het verwijderen van vloeren. Dagelijks staan wij voor u klaar om u te helpen bij uw project. Wilt u meer weten over een vloer die u wilt laten verwijderen of bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan doen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen voor het verwijderen van een cementdekvloer

Menu