Dekvloer verwijderen

Dekvloer verwijderen door JongDijk

Wilt u in uw woning of bedrijfspand een dekvloer laten verwijderen, omdat u bijvoorbeeld van plan bent vloerverwarming te laten aanleggen? Hiervoor kunt u terecht bij JongDijk. Wij zijn namelijk specialist in het verwijderen van diverse typen vloeren, waaronder de dekvloer. Bij JongDijk beschikken we over de juiste kennis, kunde en materieel om de verwijdering van uw dekvloer veilig en snel uit te voeren.

U kunt er ook voor kiezen om de dekvloer zelf te verwijderen, maar dit is een tijdrovende en zware uitdaging. Daarnaast zijn er vaak ijzeren netten in de dekvloer verwerkt wat het erg lastig maakt om de dekvloer te verwijderen zonder gebruik te maken van de juiste machines. Door JongDijk in te schakelen voor het verwijderen van uw dekvloer, bent u er zeker van dat de vloerverwijdering op een vakkundige manier wordt gedaan.

De prijs voor het verwijderen van uw vloer hangt af van diverse factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Verschillende type vloeren verwijderen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het demonteren van dekvloeren, maar u kunt ook bij ons terecht voor de verwijdering van andere soorten vloeren. Zo zijn we namelijk ook specialist in het verwijderen van onder andere pvcparkettegelvloerencementdekvloeren en plavuizen. Doordat we in bezit zijn van het juiste materieel en gereedschap, nemen we deze grote klussen graag voor u uit handen. Zelfs bij de meest hardnekkige vloeren staat het team van JongDijk voor u klaar! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en dan helpen we u graag verder!

vloerverwijdering utrecht

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is dé expert in het verwijderen van vloeren. Dagelijks staan wij voor u klaar om u te helpen bij uw project. Wilt u meer weten over een vloer die u wilt laten verwijderen of bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan doen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Onze andere diensten

Naast vloerverwijdering, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Wij zijn ook experts in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu