Vloer verwijderen

Vloer laten verwijderen door JongDijk

Vloer verwijderen uit uw woning of bedrijfspand? JongDijk is dé specialist in het verwijderen van vele soorten vloeren. Het verwijderen van een vloer is een lastig project. Zeker wanneer u niet beschikt over het juiste materiaal. Bij JongDijk maken we gebruik van de juiste kennis en machines om uw vloer zo snel en professioneel mogelijk te verwijderen. Zo ondervindt u weinig overlast en scheelt het u tijd. Bij het plaatsen van een nieuwe vloer is het belangrijk dat de ondervloer onbeschadigd blijft. Laat uw vloer daarom verwijderen door JongDijk professionals, dan bent u zeker van een vakkundig eindresultaat! Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en ons team helpt u graag verder.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw vloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Verschillende soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk zijn we gespecialiseerd in het demonteren van diverse soorten vloeren. Van een houten vloer tot vloerbedekking en van een cementdekvloer tot plavuizen, wij kunnen het allemaal! Het verwijderen van een vloer is tijdrovend en een grote klus. Wij beschikken over geavanceerde machines die zelfs de meest hardnekkige vloeren verwijderen. Wilt u uw vloer professioneel laten verwijderen en de kans op grote schade aan de ondervloer aanzienlijk verkleinen? Neem dan contact met ons op wanneer u nog vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Wilt u een vloer laten verwijderen en bent u hiervoor op zoek naar een professional? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu