Oude vloer verwijderen

Uw oude vloer laten verwijderen door JongDijk

Een oude vloer verwijderen is vaak een ingewikkelde en zware klus, het kost veel tijd en zonder het juiste materieel kan het een enorm karwei worden. Bij JongDijk beschikken we over geavanceerde machines en kennis om uw oude vloer deskundig te verwijderen. Van pvc tot houten vloeren en van betonvloeren tot grindvloer, wij verwijderen uw vloer vakkundig en professioneel. Het professioneel verwijderen van uw oude vloer geeft een snel en vakkundig resultaat. Op deze manier beperkt u schade aan de ondervloer. Heeft u vragen over de verwijdering van uw oude vloer of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. wij helpen u graag verder!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw oude vloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Verschillende type vloeren verwijderen

We zijn gespecialiseerd in het verwijderen van diverse soorten vloeren bij JongDijk. Veel vloersoorten zoals parket zijn zeer lastig te verwijderen. Vooral bij vloeren die extreem verlijmd zijn is de verwijdering een grote klus. Wij beschikken over de juiste machines en kennis om zelfs de meest hardnekkige vloeren te verwijderen. Van kurk en betonvloeren tot vloerbedekking en cementvloeren, wij zorgen ervoor dat uw oude vloer keurig wordt verwijderd. Heeft u vragen over de demontage van uw oude vloer of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en het team van JongDijk staat voor u klaar!

Onze diensten

Naast het verwijderen van uw oude vloer, biedt JongDijk ook vele andere diensten. Afgelopen jaren hebben we ons diensten pakket fors kunnen uitbreiden. Zo zijn we expert in het veilig verwijderen van chroom-6. Daarnaast zijn we u graag van dienst tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen met gemak uw  woning of pand vakkundig te ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Welke klus heeft u voor JongDijk liggen?

Meer weten over de verwijdering van uw oude vloer?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Wilt u uw oude vloer laten verwijderen en bent u hiervoor op zoek naar een professional? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

Menu