Oude vloer verwijderen

Uw oude vloer laten verwijderen door JongDijk

Een oude vloer verwijderen is vaak een ingewikkelde en zware klus, het kost veel tijd en zonder het juiste materiaal kan het een enorm karwei worden. Bij JongDijk beschikken we over geavanceerde machines en kennis om uw oude vloer deskundig te verwijderen. Van pvc tot houten vloeren en van betonvloeren tot grindvloer. Wij verwijderen uw vloer vakkundig en professioneel.

Het professioneel verwijderen van uw oude vloer geeft een snel en vakkundig resultaat. Op deze manier beperkt u schade aan de ondervloer. Heeft u vragen over de verwijdering van uw oude vloer of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. wij helpen u graag verder!

De kosten voor het verwijderen van uw oude vloer is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type vloer en de omvang van het project. Wij begrijpen dat u graag duidelijkheid wilt over de exacte kosten voor uw specifieke situatie. Neem gerust de tijd om ons vrijblijvende offerteformulier in te vullen. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie. 

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Parket verwijderen

Veel vloersoorten zoals parket zijn zeer lastig te verwijderen. Vooral bij vloeren die extreem verlijmd zijn is de verwijdering een grote klus. Met behulp van gespecialiseerde gereedschappen en technieken verwijderen wij de parket vloer. Hierbij zorgen wij ervoor dat de vloer vakkundig wordt verwijderd, zonder beschadigingen aan de ondervloer.

Houten vloer verwijderen

Naast parket zijn wij ook gespecialiseerd in het verwijderen van houten vloeren.  Het is hierbij mogelijk dat de vloer vastgelijmd is aan de ondervloer. Dit is geen hele moeilijke klus maar het vergt wel meer aandacht. Met onze expertise en toegewijde aanpak nemen wij deze taak graag voor u uit handen.

Laminaat verwijderen 

Laminaat verwijderen is geen uitdagende opdracht. Hiervoor moet u eerst de plinten verwijderen. Hierna gebruikt u gereedschap om de vloer als ware omhoog te wippen. Wilt u de vloer hergebruiken? Let dan op dat u deze taak zorgvuldig uitvoert. De kans is aanwezig dat de eerste plank wel beschadigd raakt. Het verwijdering proces kan wel ingewikkelder worden wanneer het laminaat gelijmd is. Het is een arbeidsintensieve klus wat misschien wel dagen kan duren. Ziet u deze taak niet zitten? Wij staan klaar om deze opdracht voor u uit te voeren. Bent u benieuwd naar de kosten? Vul geheel vrijblijvend ons offerte formulier in!

Parket vloer verwijderen kosten

Verschillende type vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van parket, laminaat en houten vloeren, zijn wij bij JongDijk tevens gespecialiseerd in het verwijderen van diverse andere vloersoorten. Denk hierbij aan kurk en betonvloeren, tot aan vloerbedekking en cementdekvloeren. Wij zorgen ervoor dat uw oude vloer keurig wordt verwijderd.Wij beschikken over de juiste machines en kennis om zelfs de meest hardnekkige vloeren te verwijderen.  Heeft u vragen over de demontage van uw oude vloer of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en het team van JongDijk staat voor u klaar!

Onze diensten

Naast het verwijderen van uw oude vloer, biedt JongDijk ook vele andere diensten. Afgelopen jaren hebben we ons diensten pakket fors kunnen uitbreiden. Zo zijn we expert in het veilig verwijderen van chroom-6. Daarnaast zijn we u graag van dienst tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen met gemak uw woning of pand vakkundig ontruimen. Bij verhuizingen komen ook veel interieurdemotages kijken. Wij van JongDijk kunnen de meest zware interieur stukken demonteren. Welke klus heeft u voor JongDijk liggen?

Meer weten over de verwijdering van uw oude vloer?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Wilt u uw oude vloer laten verwijderen en bent u hiervoor op zoek naar een professional? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Menu