Laminaatvloer verwijderen

Laminaatvloer laten verwijderen door JongDijk

Hoe moet je een laminaatvloer verwijderen? Dit is een veel voorkomende vraag. Als deskundige geven wij u graag wat handige tips, zodat u uw laminaatvloer kunt verwijderen. Al raden wij het uiteraard aan om uw vloer te laten verwijderen door een specialist. Zo voorkomt u mogelijker ergernis. Het team van JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van hardnekkige typen vloeren. 

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Zelf een laminaatvloer verwijderen

Een laminaatvloer lijkt zo praktisch voordelig en mooi. Maar er zitten ook een aantal nadelen aan het hebben van een laminaatvloer. Zo kunt u eenvoudig krassen, vlekken en vochtplekken krijgen in uw laminaat. Het verwijderen van een laminaatvloer kan zeker een uitdaging zijn. Zeker wanneer er lijm is gebruikt voor het monteren van de vloer. Wij geven u dan ook wat tips mee, zodat u zelfstandig uw laminaatvloer kunt verwijderen.

Laminaat verwijderen door Jongdijk

Tips om zelfstandig laminaat te verwijderen

  • Bekijk van tevoren wat voor type laminaat u heeft liggen. Zo moet u het ene type laminaat omhoog wippen, en heeft het andere type een klikverbinding.
  • Zorg ervoor dat uw ruimte helemaal leeg staat en vrij is van plinten. Hou ook rekening met eventuele snoeren of leidingen die in de vloer zijn weggewerkt.
  • Begin aan de zijkant van de vloer, en ga door met verwijderen totdat je bij de andere kant bent aangekomen. Het loshalen van de eerste plank kan een uitdaging zijn. Als deze is verwijderd, wordt de klus wat makkelijker.
  • Wanneer u ervoor kiest om het laminaat nog een keer te gebruiken, gebruik dan geen beitel, hamer, schroevendraaier of soortgelijk gereedschap. Bedenk ook dat u aan de uiteinden van uw laminaat eventuele zaagsporen kunt zien van een hand- of decoupeerzaag. Bij het hergebruik van laminaat krijgt u ook te maken met zaagverlies.
  • Als u waterschade heeft opgelopen, haal dan ook de ondervloer eruit. Deze is dan vaak ook aangetast door het water. Het is belangrijk dat de ondervloer kurkdroog is. Zo voorkomt u problemen in de toekomst.

Verschillende type vloeren verwijderen

Wij van JongDijk zijn niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van laminaatvloeren. Wij hebben ook ruime ervaring met het demonteren van andere soorten vloeren. Het vakkundig verwijderen van een vloer is niet voor iedereen weggelegd, zeker niet wanner u niet het juiste materiaal in huis hebt om dit te doen. Wij helpen u hier graag bij. Wij verwijderen cementdekvloeren en pvc tot aan parketvloeren. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer, of bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen hiervan? U kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team helpt u graag!

Laminaat verwijderen kosten

De kosten om het laminaat te verwijderen hangt af van verschillende factoren, waaronder het aantal vierkante meters en of er lijmresten verwijderd moeten worden. Wilt u graag een exacte prijsopgave? Vul dan vrijblijvend ons offerte formulier in! Binnen 24 uur krijgt u van ons reactie!

Meer informatie?

Het team van JongDijk bestaat uit enthousiaste en vakkundige experts, die elke dag opnieuw klaarstaan om uw project tot een succes te maken. Zoekt u een bedrijf waaraan u met een gerust hart uw project uit handen kunt geven? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan!

Onze diensten

Naast laminaat verwijderen, zijn wij ook inzetbaar voor andere projecten. Zo hebben wij ons ook gespecialiseerd in het verwijderen van Chroom-6. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingeninterieurdemontages en gevelreinigingen. Waar kunnen wij u mee helpen?

Menu