Ondervloer verwijderen

Ondervloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u een ondervloer verwijderen in uw woning of bedrijfspand? Het team van JongDijk staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de verwijdering van verschillende soorten vloeren. Het demonteren van een ondervloer is behoorlijk complex. Een voorbeeld hiervan is een spaanplaat ondervloer verwijderen. In dit geval komt de ondervloer in hele kleine stukjes los en daardoor is het zeer tijdrovend.

Bovendien kunnen er bij de demontage van tapijt en PVC lijmresten op de ondervloer blijven zitten. Wij zorgen ervoor dat deze rest vakkundig verwijderd worden. Onze medewerkers beschikken namelijk over de juiste kennis en materieel om uw ondervloer zo professioneel mogelijk te verwijderen. Zo ervaart u weinig overlast en scheelt het u enorm veel tijd. Heeft u vragen over het verwijderen van uw ondervloer of  wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Wat kost een ondervloer verwijderen?

De prijs voor het verwijderen van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de omvang van het project. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Verlijmde ondervloer verwijderen

Bij een verlijmde ondervloer wordt er vaak een spaanplaat gebruikt. Die spaanplaat wordt bevestigd met lijm of schroeven. Deze bevestiging zorgt voor een stabiele basis voor je vloer. Daarnaast zorgt het voor minimale beweging en geluidsoverlast. Echter, als je besluit de bestaande vloer te vernieuwen of te vervangen, kan het verwijderen van de verlijmde ondervloer een uitdagende klus zijn. Bij JongDijk begrijpen wij de complexiteit. Wij bieden deskundig advies en hebben de juiste expertise voor het verwijderingsproces.

Verschillende soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk kunnen we diverse vloeren demonteren. Van een houten vloer tot vloerbedekking en van cementvloer tot plavuizen, wij kunnen het regelen. Daarnaast beschikken we over geavanceerde machines om zelfs de meest hardnekkige vloeren te verwijderen. Door ons gebruik van de juiste apparatuur is de kans op schade ook aanzienlijk kleiner. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Het team van JongDijk helpt u graag verder.

vloerverwijdering utrecht

Meer weten over het verwijderen van een ondervloer?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van verschillende soorten vloeren. Wilt u een ondervloer laten verwijderen door professionals die met de juiste apparatuur de klus komen klaren? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Onze andere diensten

JongDijk Dienstverleners is naast vloeren ook inzet voor andere diensten. Wij zijn experts in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu