Gelijmde houten vloer verwijderen

Gelijmde houten vloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u uw gelijmde houten vloer laten verwijderen? Bijvoorbeeld omdat deze aan vervanging toe is of omdat u gaat verhuizen? JongDijk is uw ideale partner in het verwijderen van uw gelijmde houten vloer. Wij zijn namelijk dé specialist in de demonteren van diverse typen vloeren, waaronder een gelijmde houten vloer. Zelf beginnen aan vloerverwijdering is een fysiek zware en tijdrovende klus. Vooral wanneer u niet de beschikking heeft over het juiste materieel.

Voor het verwijderen van vloeren hebben wij de juiste kennis en geavanceerde machines in huis. Hiermee kunnen wij uw vloer eenvoudig verwijderen. Wanneer u de gelijmde houten vloer door JongDijk laat verwijderen, wordt bovendien het risico op beschadigingen aan de ondervloer verkleind.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw vloer? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

Waarom kiezen voor JongDijk

Binnen 1 dag uitgevoerd

Alle soorten vloeren

Scherpe tarieven

Binnen 24 uur reactie

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur reactie

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Gelijmde houten vloer verwijderen kosten 

Het bepalen van de kosten voor het verwijderen van de verlijmde houten vloer is afhankelijk van verschillende factoren. De hoeveelheid vloeroppervlakte dat moet worden verwijderd, de complexiteit en de benodigde materialen hebben invloed op de prijs. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en u ontvang binnen 24 uur een reactie.

Diverse soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk doen we veel meer dan een verlijmde houten vloer verwijderen. Zo zijn we ook professional in het demonteren van andere soorten vloeren zoals pvctegelvloerenplavuizen en parket. Net als gelijmde houten vloeren, zijn ook deze vloeren lastig om zelf te verwijderen. Gelukkig staat het team van JongDijk voor u klaar om ook deze klussen voor u te klaren! Heeft u vragen over het demonteren van uw vloer? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!

vloerverwijdering utrecht

Onze andere diensten

Naast een verlijmde houten vloer verwijderen, is JongDijk Dienstverleners ook inzetbaar voor vele andere diensten. Zo zijn we expert in het verwijderen van Chroom-6 en helpen we u graag een handje tijdens een verhuizing. Onze medewerkers kunnen uw woning of bedrijfspand snel en veilig ontruimen. Daarnaast kunnen we ook met gemak uw zwaarste interieur stukken demonteren. Welke klus kunnen we voor u klaren? 

Menu