Gelijmde houten vloer verwijderen

Gelijmde houten vloer laten verwijderen door JongDijk

Wilt u uw gelijmde houten vloer laten verwijderen? Bijvoorbeeld omdat deze aan vervanging toe is of omdat u gaat verhuizen? JongDijk is uw ideale partner in het verwijderen van uw gelijmde houten vloer. Wij zijn namelijk dé specialist in de demonteren van diverse typen vloeren, waaronder een gelijmde houten vloer. Zelf beginnen aan vloerverwijdering is een fysiek zware en tijdrovende klus. Vooral wanneer u niet de beschikking heeft over het juiste materieel. Voor het verwijderen van vloeren hebben wij de juiste kennis en geavanceerde machines in huis. Hiermee kunnen wij uw vloer eenvoudig verwijderen. Wanneer u de gelijmde houten vloer door JongDijk laat verwijderen, wordt bovendien het risico op beschadigingen aan de ondervloer verkleind. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw vloer? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een gelijmde houten vloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

gelijmde houten vloer verwijderen

Diverse soorten vloeren verwijderen

Bij JongDijk doen we veel meer dan het verwijderen van gelijmde houten vloeren. Zo zijn we ook professional in het demonteren van andere soorten vloeren zoals pvc, tegelvloeren, plavuizen en parket. Net als gelijmde houten vloeren, zijn ook deze vloeren lastig om zelf te verwijderen. Gelukkig staat het team van JongDijk voor u klaar om ook deze klussen voor u te klaren! Heeft u vragen over het demonteren van uw vloer? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!

Meer weten over vloerverwijdering?

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren waaronder gelijmde houten vloeren. Wilt u een gelijmde houten vloer laten verwijderen door een echte professional? Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen

Menu