Tapijt verwijderen

Tapijt verwijderen door JongDijk

Heeft u een tapijt wat u wilt laten verwijderen, bijvoorbeeld omdat uw woning opgeleverd moet worden of simpelweg omdat u toe bent aan een nieuwe vloer? Het verwijderen van tapijt is geen gemakkelijke klus en vergt de juiste kennis om het zonder schade te realiseren. Bovendien zit tapijt in veel gevallen vastgelijmd aan de ondervloer. Bij verwijdering ervan, blijven er vaak lijmresten zitten. Om deze resten weg te halen zonder de ondervloer aan te tasten, is speciaal materieel nodig. Daarnaast zijn het vaak lastige en grote oppervlaktes waar tapijt wordt gebruikt, zoals trappen en bedrijfsruimtes. Wilt u er zeker van zijn dat uw vloer met zorg wordt verwijderd? Dan is JongDijk Dienstverleners dé vloerverwijdering expert waar u naar op zoek bent. Het team van JongDijk gaat nauwkeurig en snel te werk en zorgt met de juiste materialen voor het gewenste eindresultaat. Kiest u voor onze medewerkers, dan weet u zeker dat uw vloerbedekking om een vakkundige manier wordt weggehaald.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van tapijt?

Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Zelf tapijt verwijderen

Hoewel het vaak een onbegonnen karwei is, wilt men vaak eerst zelf proberen om het tapijt te verwijderen. Is dat voor u ook het geval? Zorgt dan voordat u begint dat  u de juiste voorbereidingen treft om het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Wij geven u graag enkele tips hoe u dit het beste kunt aanpakken:

  • Probeer nooit de hele vloer in een keer los te trekken, dit gaat u namelijk niet lukken. In plaats daarvan kunt u het tapijt het beste in stukken snijden en strook voor strook verwijderen.
  • Kiest u ervoor om afbijtmiddelen in te zetten om lijmresten te verwijderen, gebruik dan altijd een mondkapje en handschoenen.
  • Het afbijtmiddel werkt het best wanneer u dik insmeert over de lijmresten en het minstens een uur laat intrekken.
  • Na het intrekken kunt u de lijmresten met een scherp plamuurmes verwijderen.

Verschillende type vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van tapijt, is JongDijk ook zeer bedreven in het demonteren van andere soorten vloeren! Denk aan cementdekvloeren, pvc en parketvloeren. Dit soort vloeren zijn vaak lastig om zelf te verwijderen, zeker als u niet in het bezit bent van de juiste apparatuur. JongDijk Dienstverleners neemt deze tijdrovende klus graag uit handen. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of bent u benieuwd naar de prijs van uw project? Ons team staat klaar om u te voorzien van informatie! Neem contact op of vul vrijblijvend ons offerteformulier in.

Tapijt verwijderen

Onze diensten

JongDijk is niet alleen expert in het verwijderen van hardnekkige vloeren, ook zijn we inzetbaar voor vele andere diensten. Zo heeft ons team zich onder andere gespecialiseerd in het verwijderen van Chroom-6. Daarnaast kunt u ook onze hulp inschakelen bij ontruimingen, demontages en gevelreinigingen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Meer weten over vloerverwijdering?

Het team van JongDijk bestaat uit vakkundige vloerverwijdering experts die dag in dag uit klaar staan om elk project tot een succes te brengen. Heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op. JongDijk staat u graag te woord!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Circulaire werkwijze

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Scherpe tarieven

Offerte aanvragen voor het verwijderen van tapijt

Menu