Vloer laten verwijderen

Vloer laten verwijderen door JongDijk

Een vloer laten verwijderen uit uw woning of bedrijfspand? JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Het demonteren van een vloer kan een lastige klus zijn. Vooral wanneer u niet over het juiste materiaal beschikt. Wij verwijderen uw vloer zo snel en professioneel mogelijk door de juiste kennis en machines in te zetten. Zo scheelt het u tijd en ondervindt u weinig overlast. Het is belangrijk dat de ondervloer onbeschadigd blijft wanneer u een nieuwe vloer gaat plaatsen. Laat daarom uw vloer verwijderen door het team van JongDijk, dan bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat! Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer? Neem dan contact op met ons team. Wij helpen u graag verder.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het laten verwijderen van uw vloer?

Vul hier gratis het online offerteformulier in. U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte.

Vloerverwijdering met een machine in een kantoorpand

Diverse soorten vloeren verwijderen

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van verschillende soorten vloeren. Van vloerbedekking tot plavuizen en van een cementdekvloer tot een houten vloer, het team van JongDijk kan het allemaal! Het demonteren van een vloer is een zwaar en tijdrovend project. De geavanceerde machines waar wij over beschikken, verwijderen zelfs de meest hardnekkige vloeren. Wilt u de kans op schade aan uw ondervloer aanzienlijk verkleinen en uw vloer laten verwijderen door professionals? Neem dan contact op met JongDijk wanneer u nog vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen!

Onze diensten

JongDijk Dienstverleners is niet alleen gespecialiseerd in vloerverwijdering. De afgelopen jaren hebben we ons dienstenpakket behoorlijk kunnen uitbreiden. Zo zo kunnen we veilig Chroom-6 saneren. Ook kunnen we met gemak uw woning of pand vakkundig ontruimen bij een verhuizing. Bij een verhuizing moeten er vaak zware interieurstukken gedemonteerd worden, ook daarvoor kunt u JongDijk inschakelen. Wat kunnen we voor u betekenen?

Meer weten over vloerverwijdering?

Wilt u een vloer laten verwijderen en bent u hiervoor op zoek naar een professional? JongDijk is dé specialist in het verwijderen van vele soorten vloeren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor JongDijk?

VCA en Chroom-6 gecertificeerd

Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Klantgericht, doelgericht en altijd bereikbaar

Voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen

Offerte aanvragen

  • Projectadres
  • Toegestaan: jpg, png, pdf, heic. Max. 5 MB
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu