Vloer verwijderen 

Vloer laten verwijderen

Een vloer laten verwijderen uit uw woning of bedrijfspand? JongDijk is dé specialist in het verwijderen van diverse soorten vloeren. Wij demonteren uw vloer zo snel en professioneel mogelijk. Zo scheelt het u tijd en ondervindt u weinig overlast. Het is belangrijk dat de ondervloer onbeschadigd blijft wanneer u een nieuwe vloer gaat plaatsen. Kies daarom voor de professionals van JongDijk, dan bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat.

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van verschillende soorten vloeren. Van vloerbedekking tot plavuizen en van een cementdekvloer tot een houten vloer, het team van JongDijk kan het allemaal. De geavanceerde machines waar wij over beschikken, verwijderen zelfs de meest hardnekkige vloeren. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen over het verwijderen van uw vloer? Vul dan het formulier hiernaast in of neem contact op met ons team. Wij helpen u graag verder.

Wij verwijderen o.a.

Gratis offerte aanvragen

  • Projectadres
  • MM slash DD slash JJJJ

Onze diensten

JongDijk Dienstverleners is niet alleen gespecialiseerd in vloerverwijdering. De afgelopen jaren hebben we ons dienstenpakket behoorlijk kunnen uitbreiden. Zo zo kunnen we veilig Chroom-6 saneren. Ook kunnen we met gemak uw woning of pand vakkundig ontruimen bij een verhuizing. Bij een verhuizing moeten er vaak zware interieurstukken gedemonteerd worden, ook daarvoor kunt u JongDijk inschakelen. Wat kunnen we voor u betekenen?

Vloer verwijdering
Menu